Op deze terrassen zit je de hele dag in de zon

Aangeboden door Stads-Koffyhuis Delft 29 maart 2019

Het zonnetje laat zich ein-de-lijk weer wat vaker zien en dat betekent: tijd voor het terras! Ben je op zoek naar een terrasboot waar je écht lekker zit? Dan moet je op de Oude Delft zijn. We vertellen waarom!

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

De zon!

Stads-koffyhuis zoekt oud-collega's

Helaas verschijnt de zon niet op bestelling (anders zou-ie op de Oude Delft de hele dag schijnen). Maar áls de zon tevoorschijn komt, zit je op de terrasboten van De Delf en het Stads-Koffyhuis zo’n beetje de hele dag in de zon. Tel daar een prachtig uitzicht op de Oude Jan bij op en je zit gebeiteld!

Je kunt kiezen

de delf stads-koffyhuis

Je hebt het vast al gezien: er liggen twee terrasboten in de gracht de Oude Delft op kruipafstand van elkaar. Vet handig, want als het bij de één hartstikke druk is, kun je naar de ander. Bij het Stads-Koffyhuis kun je onder meer terecht voor heerlijke pannenkoeken, de lekkerste broodjes van Nederland, heerlijke taart en natuurlijk goede koffie. Je moet bij De Delf zijn als je zin hebt in een plank vol lekkers om te delen als diner of borrel of een lekker glas wijn. Daarnaast serveert De Delf dnet als het Stads-Koffyhuis heerlijke lunchgerechten. Winnen!

Koffie, lunch of borrel: je kunt de hele dag terecht

Stads-koffyhuis

Of je nu ’s ochtends gezellig een bakkie gaat doen met een vriendin, in de middag wil lunchen met de kinderen óf na je werk nog een wijntje wilt doen: je kunt naar de terrasboten op de Oude Delft. Vanaf begin april hebben beide zaken weer een compleet nieuw menu. Er staan heel veel gerechten op met aardbeien uit Pijnacker, dus die moet je sowieso komen testen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stads-Koffyhuis Delft. Meer over Stads-Koffyhuis Delft ontdekken?

Stads-Koffyhuis Delft koffiebars

Nu open09:00 - 20:00

Oude Delft 133, Delft

Bekijk meer:koffiebars
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.