Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze onverwachte plek kun je geweldig borrelen

Aangeboden door De Delf 21 februari 2019
Er is geen betere manier om het weekend (of het einde van de dag) in te luiden dan met een glas wijn en wat lekkere hapjes erbij. Er zijn genoeg plekken in Delft waar dat kan, maar toch tippen we je nóg een plek waar dat goed kan: De Delf.

de delfJe kent dit gezellige restaurant aan de Oude Delft misschien vooral van de lekkere lunchgerechten en heerlijke taart, maar wist je dat je hier ook kunt borrelen? De sfeer is open en gastvrij en er zijn genoeg gezellige hoekjes waar je lekker kunt relaxen na een dag werken. Je kunt gaan voor een biertje van de tap, maar er zijn ook verschillende écht Delftse speciaalbieren op fles te krijgen. Als je meer van wijn houdt zit je hier ook goed, alle wijntjes zijn zowel per glas als per fles te bestellen – wel zo fijn. Drink je (even) geen alcohol? Van één van de hippe limonades van Fentimans word je ook heel gelukkig.

Borrelhappen op de kaart

Een borrel is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende hapjes en daar hebben ze ook aan gedacht bij De Delf. Naast de vertrouwde portie bitterballen kun je ook kiezen voor andere gefrituurde lekkernijen zoals kaasstengels of avocado in tempura. Of kies voor een lekkere flammküchen met stoofvlees! Voor de complete borrelbeleving serveert De Delf ook een mooie gemengde antipastiplank, met daarop diverse vleeswaren en kazen, gevulde paprika en olijven. En heb je zin in een spelletje? Neem dan even een kijkje in de overvolle spelletjeskast!

In één keer door van borrel naar diner

Borrelen bij De Delf gaat trouwens moeiteloos over in een smakelijk diner. Alle gerechten voor de avond worden geserveerd op planken en zijn bedoeld om te delen. Je kunt een plank bestellen met bijvoorbeeld een aantal soorten vlees of vis, en ook voor vegetariërs is er voldoende keus. Je kunt natuurlijk ook zelf een plank samenstellen van de kleine gerechtjes die op de kaart staan. Zo hou je het borrelgevoel vast, maar ga je niet met een lege maag naar huis.

Als klap op de vuurpijl kun je op mooie zomerdagen en -avonden ook nog heerlijk zitten op de drijvende terrasboot! Zin gekregen in een borrel bij De Delf? Het restaurant is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 10.30 uur.


Meer over De Delf ontdekken?

De Delf restaurants en horeca

Gesloten10:30 - 22:00

Oude Delft 113, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.