Op de terrasboot van Bij Best zit je van ’s ochtends tot ’s avonds in de zon

Aangeboden door Bij Best 10 juni 2017

Van april tot en met september ligt de terrasboot van Bij Best buiten in de gracht van het Vrouwjuttenland. Waarom je hier écht eens naar toe moet? Dat is simpel: de boot ligt de hele dag in de zon.

bij best delft
Churros: een heerlijk tussendoortje

Je kunt er dus van vroeg tot laat blijven zitten: ’s ochtends start je met een ontbijtje (zoals een English breakfast met worst, witte bonen en bacon). Vervolgens kan je als lunch genieten van een goede grilled sandwich en aan het einde van de middag neem je een rosé, biertje of vers sapje. Hapje erbij? Dat kan: Bij Best heeft verschillende soorten streetfood voor bij de borrel, zoals een brezel, hotdog of saté volgens het geheime familierecept van eigenaar Tamara.

Borrelen op de boot

Ga je in het weekend of op je vrije dag naar het terras van Bij Best? Neem het er dan lekker van met één van de high bites. Je kunt kiezen voor Bubbels ‘n’ Bites waarbij je lekkere hapjes krijgt met een glaasje bubbels of ga voor een high beer waarbij je vier biertjes krijgt met allerlei lekkere hapjes. Let trouwens wel even op, want de high bites moet je van te voren reserveren.

Kortom: het is sowieso genieten op de terrasboot. Bekijk hier de hele menukaart.

Bij Best lunch

nu gesloten09:30 - 17:30

Vrouwjuttenland 22

Bekijk meer:lunch
Foutje gezien?
Deze ondernemersbijdrage wordt je aangeboden door Bij Best en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie