Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ontbijten bij Jans: ‘Ik kom er speciaal voor naar Delft’

Aangeboden door Jans Delft 2 oktober 2020

We kennen Jans op de Brabantse Turfmarkt natuurlijk van al zijn lekkere taartjes, verschillende soorten ijs, goddelijke koffietjes en heerlijke broodjes. Maar wist je ook dat je hier kan ontbijten tot 16.00 uur?! Ja, je leest het goed. Dus uit die wekker, slaap een gat in de dag en dan nog scoor je een heerlijk ontbijt.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Wentelteefjes

Wat extra vitamientjes kunnen we in deze tijd van het jaar goed gebruiken. Dus lekker veel vers fruit eten! En wentelteefjes gemaakt van croissants? Dat klinkt als een smaakvolle combinatie.

Huisgemaakte granola

Cruesli en muesli aan de kant! Tegenwoordig vullen wij onze Griekse yoghurt met granola. En het is dan helemaal fijn als deze granola niet vol zit met houdbaarheidsmiddelen, maar alleen met pure ingrediënten. Geen tijd om aan te schuiven? Dan vul je toch gewoon een emmertje voor thuis.

Voor het stevige ontbijt

Zware nacht gehad? Tijd om je maag te vullen met niets minder dan bacon, sla en tomaat. En omdat ze bij Jans van echt lekker eten houden, knallen ze er ook nog wat extra avocado en een eitje op.

Verschillende toppings voor je yoghurt

Hier raak je toch helemaal geïnspireerd van? Zelf je toppings kiezen voor in je yoghurt. Je eet dus alleen wat jij lekker vindt. Geen trek in rozijnen, maar liever chocolade chunks? Geen probleem bij Jans.

Koffie

Sla jij je ontbijt altijd over? Dan drink je toch gewoon een heerlijk bakkie koffie bij Jans! Want ook koffie weten ze perfect te zetten. En daar mag je zo af en toe best een lekker taartje bij eten.

Honger gekregen? Reserveer dan snel een tafeltje bij Jans via de website. Er is genoeg ruimte om met gepaste afstand heerlijk te ontbijten!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jans Delft. Meer over Jans Delft ontdekken?

Jans Delft

Gesloten09:00 - 17:30

Brabantse Turfmarkt 87, Delft

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.