Om van te watertanden: deze 4 heerlijke gerechten eet je bij Het Vermeertje

Aangeboden door Het Vermeertje 28 mei 2018

Heb je al eens gegeten bij restaurant Het Vermeertje? Zo niet: sowieso een keertje doen. En als je er toch bent, bestel dan meteen één van onderstaande gerechten. Chef Ewart vertelt je waarom:

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kwartel

“Het vlees van de kwartel heeft heel veel smaak. Het is krokant gebakken met teriyakisaus en wordt geserveerd op een flensje van groene thee. De garnituren maken dit tot een verrassend lekker Aziatisch voorgerecht.”

Het Vermeertje restaurants en horeca

Nu gesloten17:30 - 21:30

Nieuwe Langendijk 52-54, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Speenvarken

“Het speenvarken is gepekeld en sous vide gegaard (dit betekent dat het vlees vacuüm verpakt is gegaard in water). Deze bereidingswijzen zorgen ervoor dat het vlees ontzettend mals wordt. De garnituren van broccoli, een aardappelblini en champignon roomsaus maken het helemaal af.”

Veganistisch gerecht

Ook de veganistische gerechten zijn een plaatje!

“Ben je veganist, vegetariër of heb je een allergie? Dan ga ik met alle liefde voor je aan de slag. Ik vind het een hele leuke uitdaging om aangepaste gerechten te maken. Zo heb ik laatst een tempura van groenten gemaakt. Heel lekker én het ziet er mooi uit! Gasten met een speciale wens zijn vaak enorm verrast over de gerechten die ik voor ze maak.”

Het Melkmeisje

“Het Melkmeisje is een chocoladeproeverij op een schilderspalet en staat altijd op de kaart. De compositie van het gerecht wisselt wel regelmatig: op dit moment wordt hij bijvoorbeeld geserveerd met witte chocolade amandelmelk, pure chocolade crème brûlée, huisgemaakte mini snicker en stracciatella roomijs. Een nagerecht voor de echte chocoladeliefhebber!”

Heb je zin om één van deze gerechten uit te proberen (of gewoon allemaal!)? Reserveer dan hier meteen je plek!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.