Nieuw bij Verkade & Jaques: biologische kaas en vleeswaren

Aangeboden door Verkade & Jacques Delft 11 juni 2017

Goed nieuws voor wie graag kaas koopt bij Verkade & Jaques en bewust wil eten. Je kunt sinds kort ook biologische kaas en vleeswaren kopen bij de specialiteitenwinkel.

“Zo hebben we biologische Jersey kaas”, vertelt Nellie van Verkade & Jaques. “Deze kaas wordt gemaakt van melk van Jersey koeien. Deze koeien grazen in Frankrijk en staan bekend om hun romige melk. Dit geeft de kaas een hele volle smaak. De kaas heeft het EKO-keurmerk, dus je kunt er van op aan dat  het helemaal biologisch is.” Daarnaast is er nog een andere biologische kaas: de Aurora kaas. “In deze kaas is geen dierlijk stremsel gebruikt, waardoor hij ook nog eens geschikt is voor vegetariërs.”

Biologische vleeswaren

Ook koopt Nellie steeds vaker biologische vleeswaren in. “Het biologische vlees is een stuk duurder. Daarom zoeken we vlees uit dat wel biologisch is, maar ook betaalbaar. Op dit moment is de ham en het spek biologisch.” Maar dat wil niet zeggen dat de rest van het vlees afkomstig is van slachthuizen: “Ik verafschuw die slachthuizen! Onze rosbief en grillworst komt bijvoorbeeld van een slager die zijn eigen koeien in de wei heeft staan. We weten dus helemaal zeker dat deze dieren een goed leven hebben gehad. Op die manier kopen we al onze producten in.”

Verkade & Jacques Delft kaaswinkels

nu open09:00 - 18:00

Brabantse Turfmarkt 75

Bekijk meer:kaaswinkels
Foutje gezien?
Deze ondernemersbijdrage wordt je aangeboden door Verkade & Jacques Delft en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie