Onbeperkt brunchen met croissantjes van de bakker: hier kan het

Aangeboden door Van Maanen Delft 3 december 2018

Er is niets dat meer ‘vakantiegevoel’ zegt dan ontbijten buiten de deur. En aangezien het waarschijnlijk nog een tijdje duurt voor je dit kunt doen aan de Costa del Sol, doe je het toch gewoon lekker in Delft? Sinds kort kan het op zondagochtend bij Van Maanen.

En geloof ons: van een brunch bij Van Maanen wordt je een gelukkiger mens. Dat komt niet alleen door de supergezellige inrichting van de zaak (hoewel het zeker meehelpt), maar vooral door het lekkere eten. Als je komt brunchen, staat er een groot buffet voor je klaar met verse broodjes, croissantjes en gebakjes uit de bakkerij. Daarnaast kun je genieten van een gekookt eitje, yoghurt met fruit, glaasje jus ‘d orange en koffie of thee. Ook aan de zoetekauwen is gedacht: de gevulde koeken, brownies en blondies liggen voor het grijpen. En heb je zin in nóg een brownie? Dan kan dat gewoon, want je kunt eten zoveel je wilt. Dat is nog eens een lekker begin van je zondag!

Reserveren maar

De brunch kost €17,50 voor volwassenen en €9,95 voor kinderen. Je kunt reserveren op twee momenten: om 10.00 uur of 12.30 uur. Reserveren wordt op prijs gesteld. Dat kan door te bellen naar 015 – 306 0125.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Maanen Delft Meer over Van Maanen Delft ontdekken?

Van Maanen Delft restaurants en horeca

Nu gesloten08:00 - 18:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Hippolytusbuurt 3, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.