Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw Bij Best: Indonesisch buffet met rendang, nasi goreng en sajoer boontjes

Aangeboden door Bij Best 12 juli 2017

Je kent Bij Best ongetwijfeld al van de heerlijke broodjes en goede koffie. Maar wist je dat de lunchroom sinds kort ook iedere eerste zondagavond van de maand een Indonesisch buffet heeft? Je kunt je dan voor één bedrag tegoed doen aan verschillende Indonesische gerechten.

indonesisch buffet bij bestEigenaar Tamara van Bij Best legt uit wat haar relatie met Indonesië is: “Als dochter van een Indische moeder groeide ik op in een wereld waar eten een hoofdzaak was. Al toen ik klein was riep ik dat ik later nog eens onze heerlijke familie-saté vanuit een kraampje zou verkopen.” Dat is uiteindelijk een complete lunchroom geworden waar je van 09.30 uur tot 17.30 uur kan aanschuiven voor ontbijt, lunch, borrelhappen of gewoon ‘een bakkie Bij Best’.

Bourgondië meets Indonesië

De gerechten die overdag op het menu staan hebben een knipoog naar Tamara’s roots: “Het concept van Bij Best vindt z’n oorsprong in twee landen: Bourgondië meets Indonesië Bij Best. Onze broodjes zijn niet twee boterhammen, maar flinke gestapelde en gegrilde broodjes, rijkelijk belegd met heerlijke ingrediënten die je niet eerder in deze combinatie hebt geproefd.”

indonesisch buffet bij bestHet buffet

Maar iedere eerste zondag van de maand pakt Tamara eventjes écht uit op zijn Indonesisch. “Tijdens het buffet serveren we tussen 17.00 uur en 20.00 uur diverse Indonesische gerechten. Denk hierbij aan sajoer boontjes, rendang, daging smoor en nasi goreng.”

Reserveer op tijd!

De kosten voor het Indonesische buffet zijn €14,50 per persoon. Het eerst volgende buffet is op 6 augustus. Vooraf reserveren is echt noodzakelijk: het is populair en in mum van tijd volgeboekt. Dus wees er snel bij! De contactgegevens om te reserveren vind je hier.


Meer over Bij Best ontdekken?

Bij Best bars

Gesloten09:30 - 17:30

Vrouwjuttenland 22, Delft

Bekijk meer:bars

adv.