NICE! Vanaf nu kun je McDonald’s laten bezorgen in Delft

Aangeboden door Uber Eats 7 maart 2019

Ga er maar even voor zitten, want we hebben fan-tas-tisch nieuws voor je. Vanaf vandaag kun je een Big Mac, McFlurry en andere McDonald’s heerlijkheden gewoon thuis laten bezorgen! We hebben dat allemaal te danken aan de komst van bezorgdienst Uber Eats naar Delft.

Je kunt bij Uber Eats natuurlijk niet alleen McDonald’s bestellen (alhoewel dat héél fijn is). Er doen nog veel meer Delftse restaurants mee. “Denk aan Happy TostiIl TartufoCiao ExpressToko RedjekiDöner KingPizza Dennis en Pokay“, vertelt marketeer Trix. Het fijne aan Uber Eats is dat je vanaf 11.00 uur ’s ochtends kunt bestellen en er geen minimaal bestelbedrag is. De bezorgkosten zijn altijd €2,50.

Razendsnel bij je thuis

Als je in de app van Uber Eats hebt uitgezocht wat je wilt eten, kun je betalen via iDEAL, creditcard of PayPal. Vervolgens volg je de bezorger – net als bij taxidienst Uber – tot aan de voordeur. Dat alles gaat razendsnel: gemiddeld staat het eten binnen een half uur bij jou op tafel. Hoe dat kan? “Onze app werkt simpelweg efficiënt”, legt Trix uit. “Zodra jij een bestelling plaatst, koppelen we daar in mum van tijd een koerier aan. Die brengt het met zijn fiets supersnel van het restaurant bij je thuis.”

Hier bezorgen ze

Ook handig om te weten: waar bezorgt Uber Eats precies? “We bezorgen in de hele stad Delft, Den Hoorn en Rijswijk. Maar treur niet als we in jouw postcode nog niet actief zijn, want we gaan het bezorggebied nog uitbreiden.”

30 procent korting met DELFT30IDB

Uber Eats is vanaf vandaag live in Delft. Om je te laten kennismaken met de bezorgdienst, krijg je tot en met 30 april 2019 maar liefst 30 procent korting bij alle restaurants van Uber Eats. Gebruik daarvoor wel even de promotiecode DELFT30IDB*. Enneh, het is natuurlijk wel handig om de app te installeren. Dat kan via de onderstaande oranje button.

*Max drie bestellingen per persoon, met minimale bestelwaarde van €10,-. Het maximale kortingsbedrag dat wordt uitgekeerd is €10,-.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Uber Eats. Meer over Uber Eats ontdekken?

Uber Eats restaurants en horeca

Nu open11:00 - 23:00

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.