Maximaal vakantiegevoel: met deze hotelbrunch krijg je het

Aangeboden door WestCord Hotel Delft 1 mei 2019

Een van de leukste dingen aan overnachten in een hotel is het uitgebreide ontbijt, vinden wij. Thuis in Delft slaap jij natuurlijk in je eigen bed, maar voor dat uitgebreide ontbijt moet je toch echt de deur uit! Laat jezelf en je familie lekker in de watten leggen en ga brunchen bij WestCord Hotel in Delft.

Na een brunch bij het WestCord Hotel heb je niet het gevoel alsof je een middag weg bent geweest, maar een compleet weekend. Als het mooi weer is, kun je heerlijk buiten zitten op één van de loungebanken of aan een tafel in de zon. Is het nog iets te fris voor het terras? Dan is brunchen in het restaurant ook zeker geen straf: het hotel is supermooi ingericht met meubels van IKEA. “We hebben een intensieve samenwerking met de naastgelegen woonwinkel”, vertelt salesmanager Nick. “Iedere drie jaar wordt onze lobby compleet vernieuwd door designers van IKEA. Je zit dus altijd in een hippe en mooie omgeving!”

Dit staat er op het buffet

Maar goed, je komt natuurlijk om te brunchen. Wat je zoal krijgt? Bijna teveel om op te noemen. Op de buffetten staan onder meer verschillende soorten pasta, salades, soep en natuurlijk ook vers brood en croissants. “We organiseren de brunch eens per maand en elke keer is het thema anders. Denk aan Pasen, Moederdag of een zomers buffet. We gaan qua gerechten ook mee met het thema, dus je wordt altijd verrast.” Na de brunch komt er óók nog een dessertbuffet met onder meer taart, crème brûlee en fruitsalade. Je wordt compleet verwend! En o ja: koffie, thee, water en jus d’orange is bij de prijs inbegrepen.

Kinderen vinden dit fantastisch (en ouders ook)

Het is niet voor niets een familiebrunch: ook voor de kinderen is het superleuk. Er is een kinderbuffet met alles wat kinderen lekker vinden. Daarnaast is er een speciaal ingerichte kinderruimte met onder meer een springkussen, Xbox, spelletjes én een echte bioscoopzaal waar ze kinderfilms kunnen kijken. Oppas is aanwezig, dus jij kunt rustig genieten van je brunch.

Reserveren

De eerstvolgende brunch is met Moederdag, op zondag 12 mei. De brunch kost €27,50 per persoon en duurt van 12.30 tot 15.00 uur. Kinderen van 0 tot 3 jaar eten gratis mee, voor 4 tot 12 jaar betaal je €1,75 per levensjaar. Reserveren kan door een mail te sturen naar [email protected] Komt 12 mei je niet uit? Check even de website voor alle data. Dat kan via de onderstaande oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door WestCord Hotel Delft. Meer over WestCord Hotel Delft ontdekken?

WestCord Hotel Delft hotels

Nu openHele dag

Olof Palmestraat 2, Delft

Bekijk meer:hotels

adv.