Marjolein haalt haar boodschappen bij Ekoplaza: ‘Ik voel me beter nu ik biologisch eet’

Aangeboden door Ekoplaza Delft 11 maart 2019

Tussen de gezellige interieur- en kledingwinkels op het Vrouwjuttenland vind je Ekoplaza. Het is een echte buurtsuper: de medewerkers groeten je en er hangt een gemoedelijke sfeer. Niet zo gek dus, dat Marjolein vaste klant is bij de biologische supermarkt. Ze vertelt over ‘haar’ supermarkt.

“In de afgelopen vijf jaar heb ik de switch gemaakt van ‘gewoon’ eten naar e-nummervrij, suikervrij en biologisch”, vertelt Marjolein. “Ik ontdekte wat suiker, e-nummers en bestrijdingsmiddelen met je lijf en humeur kunnen doen en besloot het te veranderen. Dat begon met alleen biologische appels, maar toen mijn kinderen werden geboren ging ik steeds meer over op de bio-producten van Ekoplaza.”

Bijna nooit ziek

ekoplaza delft

Marjolein merkt dat deze manier van leven écht invloed heeft. “Met drie kinderen is het vrij druk, maar we zijn bijna nooit ziek en ik voel me niet futloos. Ik denk daarnaast dat biologisch eten veel effect heeft op je lijf en je er bepaalde ziektes mee voorkomt.”

Kinderkoekjes en gedroogde mango

Marjolein is zéér regelmatig bij Ekoplaza te vinden: “Om de twee, drie dagen ga ik even langs. Als ik de kinderen naar school heb gebracht, laad ik mijn fietstassen vol.” Vooral groente en fruit, yoghurt en thee belanden vaak in haar karretje. “De kinderen zijn gek op de gedroogde mango en suikervrije kinderkoekjes, dus die neem ik ook mee.”

Verse maaltijden

ekoplaza
Manon van Ekoplaza met een verse maaltijd

Ook de verse maaltijden zijn een aanrader volgens Marjolein. “Die worden ter plekke klaargemaakt in de open keuken van Ekoplaza. Ik neem regelmatig een salade mee en in het weekend stop ik sowieso een bakje hummus in mijn mandje. Die is ontzettend lekker.”

Gezellige buurtsuper

Waarom Marjolein graag bij Ekoplaza komt? “Het is een gezellige kleine supermarkt en de sfeer is gemoedelijk. Inmiddels kennen de medewerkers me wel en af en toe maken we een praatje. Het is een echte, gezellige buurtsuper!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ekoplaza Delft. Meer over Ekoplaza Delft ontdekken?

Ekoplaza Delft supermarkten

Nu open08:30 - 19:00

Vrouwjuttenland 33-35, Delft

Bekijk meer:supermarkten

adv.