Lunchen met American pancakes: hier doe je dat in Delft

Aangeboden door American Steakhouse Betty Boop 18 maart 2019

Soms heb je voor de lunch geen zin in een simpel broodje kaas, maar wil je een goed vullende maaltijd. Waar sta je dan niet voor een dichte deur? Bij American Steakhouse Betty Boop. Hier eet je óók ’s middags heerlijke hotdogs, hamburgers en pancakes. 

American Steakhouse Betty Boop DelftAls je de kaart van Betty Boop bekijkt, zou je het liefst alles willen bestellen (wij wel, in elk geval). Er staan allemaal typisch Amerikaanse gerechten op. Denk een sandwich ‘The King’ met banaan en pindakaas. Of wat dacht je van een hotdog met mosterd, ketchup en cheddar? Als je écht trek hebt, kun je ook een hamburger bestellen, zoals de beroemde Betty Boop burger of de veggie cajun burger. Je kunt je kinderen trouwens met een gerust hart meenemen, want voor hen is er een speciaal menu. En: bij elk gerecht krijgen ze een gratis glas limonade.

Ontbijten

Als je trek hebt in een Amerikaans ontbijt, kun je vanaf 10.00 uur langs bij Betty Boop. Op het menu staan zes soorten American pancakes en een compleet ontbijt met ei, worstjes, pancakes en brood. Ben jij zo iemand die eerst een flinke bak koffie nodig heeft voor de dag kan beginnen? Dan zit je hier goed. Je krijgt – net als in Amerika – onbeperkt refills als je een normale koffie bestelt.

American Steakhouse Betty Boop DelftLunchen met collega’s

Vergaderen of lunchen op een andere plek dan kantoor? Neem je collega’s mee naar de Koornmarkt! De tafels zijn groot genoeg voor een laptop én een broodje. Als je trek hebt in iets gezonds, kun je dat gewoon bestellen. Er staan ook gezonde (groene) smoothies en sandwiches op het menu.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door American Steakhouse Betty Boop. Meer over American Steakhouse Betty Boop ontdekken?

American Steakhouse Betty Boop restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Koornmarkt 93, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.