Dit lunchcafé gaat binnenkort officieel open: dit kun je verwachten

Aangeboden door Lunchcafé Healthy & Happiness 22 februari 2019

Stiekem kun je al een paar maanden terecht bij Lunchcafé Healthy & Happiness op de Brabantse Turfmarkt. Tot nu toe hebben ze vooral veel getest en geprobeerd, maar vanaf 9 maart gaat het lunchcafé met de gele luifel écht open. 

“We zijn na een korte verbouwing van het pand al open gegaan”, vertelt eigenaar Raymond. “Daarom hebben we tijdens het proefdraaien de tijd genomen om de zaak ons eigen te maken en de menukaart te ontwikkelen.” Inmiddels is de eerste ‘echte’ menukaart naar de drukker. Wat daarop staat? “Zoveel mogelijk huisgemaakte gerechten. Denk aan het bananenbrood van mijn vrouw Kim, heerlijke smoothiebowls, een tabouleh salade, een pita met huisgemaakte falafel of een clubsandwich.”

Tekst gaat verder onder de foto.

lunchcafé healthy & Happiness

Van ontbijt tot borrel

Je kunt bij Lunchcafé Healthy & Happiness terecht voor ontbijt, lunch, koffie en borrel. “We zijn open van 09.30 tot 21.00 uur, dus je kunt ook na je werk nog langskomen. Op de borrelkaart staan onder meer bitterballen met een vulling van oesterzwammen die zijn geteeld op ons eigen koffiedrap. Het uitproberen waard!”

Tekst gaat verder onder de foto.

lunchcafé healthy & Happiness

Voel je thuis

Veel Delftenaren zijn trouwens al vaste klant bij Healthy & Happiness. Dat ligt niet alleen aan het lekkere eten: “We horen vaak dat mensen zich hier op hun gemak voelen. Daar doen we ook ons best voor. Dat zit hem in kleine dingen als verse bloemen op tafel. Daarnaast zijn we kindvriendelijk: kinderen kunnen hier lekker spelen aan de speeltafel.”

Tekst gaat verder onder de foto.

lunchcafé healthy & Happiness
Raymond en één van de medewerkers

Heerlijk terras

Zorg trouwens dat je deze zomer ook een bezoekje brengt aan Healthy & Happiness, want er komt een heerlijk terras voor de deur. “We krijgen een paar stoelen en tafels, maar vooral veel loungebanken. Daar kun je straks heerlijk op relaxen, net als bij een standtent.”

Ben je benieuwd naar de nieuwe menukaart en de sfeer bij Healthy & Happiness? Zorg dan dat je na 9 maart een bezoekje brengt aan het lunchcafé!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lunchcafé Healthy & Happiness. Meer over Lunchcafé Healthy & Happiness ontdekken?

Lunchcafé Healthy & Happiness lunch

Nu gesloten09:30 - 21:00

Brabantse turfmarkt 61, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.