Luc’s Snacks aan de Paradijspoort is overgenomen en er gaat veel (!) veranderen

Aangeboden door Luc’s Snacks 14 december 2018

Het is bijna iets wat op je bucketlist zou moeten staan als Delftenaar: een loempiaatje eten bij Luc’s Snacks op de Paradijspoort. Sinds kort wordt die alleen niet meer gebakken door Luc, het vertrouwde gezicht van de snackkraam. Zijn zoon Luc heeft de zaak overgenomen. “De naam blijft dus hetzelfde”, lacht Luc.

Luc’s Snacks is al sinds 1989 gevestigd in Delft. Al die tijd stond Luc senior in de kraam met zijn zelfgemaakte loempia’s, pasteitjes, pansitjes en andere snacks. Tot een paar jaar geleden deed hij dat vanuit een snackkar, sinds 2011 vanuit de kiosk op de Paradijspoort. “Hij is in Nederland gekomen als bootvluchteling uit Vietnam, dus ik ben supertrots op wat hij heeft bereikt”, vertelt Luc.

‘Het is zijn baby’

Vaste klanten hebben ongetwijfeld opgemerkt dat ‘de oude’ Luc al minder aanwezig was in de kiosk. Dat heeft een reden: “We hebben ook een groothandel, waar we snacks maken voor de kiosk. Daarnaast leveren we aan restaurants. Dat werd zó druk, dat we hebben besloten dat ik de kiosk overneem. Dan kan mijn vader meer tijd doorbrengen in de groothandel.” Luc’s vader draagt de kiosk wel over met pijn in zijn hart: “Het is zijn baby!”

Trots op het familiebedrijf

Luc heeft net zoveel liefde voor de kiosk als zijn pa. “Het is een sociaal gebeuren. Met iedereen maak ik wel een praatje. De vaste klanten zien wij als familie, zo lang zien en spreken we ze al. Daarnaast ben ik ook gewoon trots op de loempia’s die ik verkoop en op ons familiebedrijf.”

Dit gaat er veranderen

Luc gaat wel het een en ander veranderen aan de kiosk. “Ik ga het interieur aanpassen. Er komen nieuwe borden van het menu, nieuwe productfoto’s en nieuwe bedrijfskleding. Daar vond ik het wel tijd voor, haha. Maar er is één ding dat niet gaat veranderen: de kwaliteit van de snacks.” Vrijdag 21 december is de heropening van de kiosk en vanaf dan gaat hij héél veel acties doen. “Je kunt via social media een muts winnen. Daarnaast hebben we elke dag een andere actie doen.” Welke acties dat zijn? “Daarvoor moet je ons volgen op Facebook en Instagram, dan komen ze vanzelf voorbij in je tijdlijn!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Luc’s Snacks. Meer over Luc’s Snacks ontdekken?

Luc’s Snacks snackbars

Vandaag gesloten

Paradijspoort 22, Delft

Bekijk meer:snackbars

adv.