Leuk uitje: leer zelf cocktails maken tijdens deze workshop

Aangeboden door Area 015 27 november 2018

Heb je binnenkort een uitje met vrienden in de planning, maar wil je eens wat anders doen dan een drankje in de kroeg? Bij Area015 kun je een cocktailworkshop volgen. En geloof ons: dat is nóg leuker dan cocktails drinken!

Volgens Bols is Area015 één van de ‘Best cocktailbars around the world’. Dat is niet voor niks: “We maken onze cocktails met de beste ingrediënten”, vertelt barman Harold. Dat zijn er nogal wat: in totaal staan er 120 cocktails op de kaart. Het gros daarvan is door Harold zelf bedacht. “We hebben bijvoorbeeld cocktails van gepureerd fruit met een shot rum of vodka erdoorheen. Of wat dacht je van de WooWoo? Dat is een frisse cocktail met perziklikeur en cranberrysap.”

Dit ga je doen

En je kunt nu dus van een échte pro leren hoe je zelf cocktails maakt. Wat je gaat doen tijdens een workshop? “We gaan drie verschillende cocktails maken. Je leert iets over de techniek van het maken van een goede cocktail én hoe je de de diverse dranken kunt gebruiken in je drankje.” Je kunt de workshop al doen vanaf twee personen. “Maar: hoe groter de groep, hoe meer plezier.” Een workshop kost €25,- per persoon, en is te boeken [email protected]. Deze maand heeft Area015 ook een actie op Facebook waarmee je een workshop kunt winnen, dus met een béétje geluk kun je gratis meedoen!

Cocktails proeven

Enneh, zijn cocktails helemaal je ding, maar heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan? Dan kun je ook een cocktailtasting boeken. Voor een gereduceerd tarief kun je verschillende cocktails proeven.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Area 015 Meer over Area 015 ontdekken?

Area 015 bars

Vandaag gesloten

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Burgwal 22, Delft

Bekijk meer:bars

adv.