Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leonidas in De Hoven verkoopt meer dan bonbons

Aangeboden door Chocolaterie Leonidas in de Hoven 5 september 2020

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat Leonidas verhuisde naar het grotere pand in de Hoven. Deze ruimte staat vol met alles waar je op een nazomerdag trek in hebt. “Bijna het volledige assortiment van Leonidas verkopen we hier, maar de samenwerking met Maison Kelder uit Den Haag gaat ook supergoed!”

chocolaterie leonidas delft hoven
Hazelnoottaart van Maison Kelder

Ja, je hoort het goed. Ze verkopen niet alleen de beroemde hazelnoottaarten van Maison Kelder, maar ook de harde mokkataarten én de Bosche bollen. “Deze heerlijke gebakjes worden dagelijks vers geleverd”, vertelt Loes, de eigenaresse van de chocoladewinkel. “Verder is ook de rest van het assortiment van Maison Kelder bij ons te bestellen. Daar hoef je dan maar een dag op te wachten.”

Kwaliteit

“De kwaliteit van Leonidas blijft ongeëvenaard”, vindt Loes. “Leonidas gebruikt honderd procent pure cacaoboter voor de omhulling van de bonbons samen met de allerbeste chocolade. De bonbons worden gevuld met hazelnoten uit Turkije, morello-kersen uit de Franse Périgord, amandelen uit Italië en walnoten uit Grenoble.” Deze bonbons verkopen ze niet alleen in De Hoven, ze hebben ook een vestiging aan de Choorstraat.

Italiaans schepijs

Voor Italiaans schepijs ga je óók naar Leonidas in De Hoven. “We verkopen zestien soorten ijs. Het wordt gemaakt door een ijssalon waar ze ambachtelijk Italiaans ijs zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen maken”, vertelt Loes. “De smaken zijn bijzonder, denk bijvoorbeeld aan kiwi, crème brûlée, Fristi, Likor 43, drop en Oreo-koekjes.” Ook als je een allergie hebt of dieet volgt, kun je hier een ijsje eten. “We hebben suiker-, lactose- en glutenvrij ijs.”

Ook zo’n trek gekregen in al deze heerlijkheden? Dan kan je langs gaan in De Hoven en in de Choorstraat, maar je kan het ook bestellen via de onderstaande oranje knop.

 Deze bijdrage wordt je aangeboden door Chocolaterie Leonidas in de Hoven. Meer over Chocolaterie Leonidas in de Hoven ontdekken?

Chocolaterie Leonidas in de Hoven

chocolaterieën

Gesloten09:00 - 18:00

Papsouwselaan 488, Delft

Bekijk meer:chocolaterieën

adv.