Lekkere koffie drinken in Delft: hier kan dat

Aangeboden door Kaldi Delft 10 maart 2019

Koffie is een eerste levensbehoefte (in elk geval, voor een groot deel van de bevolking). Maar hoe belangrijk het ook is, het is wel prettig dat de koffie een beetje lekker is. Je kunt met een gerust hart bij Kaldi gaan koffie drinken. Daar weten ze als geen ander hoe je een goede bak zet.

kaldi delftHoe het komt dat de koffie van Kaldi zo goed is? Eigenaar en koffiespecialist Mathieu vertelt: “De koffie is door onszelf samengesteld en wordt gebrand bij Smit & Dorlas in Amsterdam. De bonen die we gebruiken, zijn van supergoede kwaliteit en komen uit alle werelddelen die koffiebonen produceren. Vervolgens maken we daar melanges van. Als de bonen eenmaal bij mij in de zaak staan, maal ik ze ter plekke op de juiste maling. Daarna maak ik er een cappuccino, lungo of espresso van. De koffie is dus altijd vers.”

Neem de bonen mee naar huis

Je kunt gewoon plaatsnemen bij Kaldi en ter plekke een kop koffie drinken. Bevalt de koffie zó goed dat je hem thuis ook zou willen drinken? Dan kun je de bonen ook mee naar huis nemen, want ze staan gewoon in de winkel. “Als je je keuze hebt gemaakt, malen wij de koffie op de gewenste dikte”, vertelt Mathieu. “Voor filterkoffie moet je de bonen bijvoorbeeld fijner malen dan wanneer je een french press gebruikt.”

kaldi delft koffiebonenKoffiemachines

Mocht je thuis geen koffiemachine hebben, dan kun je die ook meteen meenemen bij Kaldi. “We hebben zowel ouderwetse koffiezetapparaten als volautomatische machines van het merk Jura. Die zijn overigens niet alleen geschikt om thuis neer te zetten, maar ook op de zaak. En natúúrlijk leveren we daar ook bonen bij!”

Lees ook:

kaldi tosti's

Jummie! Bij deze koffietent eet je ook superlekkere tosti’s

We weten niet hoe het met jou zit, maar ons kun je wakker maken voor een lekkere tosti. We hebben nu...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kaldi Delft. Meer over Kaldi Delft ontdekken?

Kaldi Delft koffiebars

Nu gesloten09:30 - 17:30

Molslaan 13, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.