Lekker eten voor €8,50 kan sinds kort bij Café de Oude Jan

Aangeboden door Café de Oude Jan 5 september 2018

Goed nieuws voor iedereen die graag uit eten gaat voor een prikkie (wie niet?). Je kunt sinds kort bij Café de Oude Jan op vrijdag- en zaterdagavond ook een lekkere avondmaaltijd bestellen. Je hebt al een barhap voor €8,50, dus daarna is er nog genoeg geld over om gezellig te blijven borrelen.

Jon van Café de Oude Jan vertelt waarom je hier nu ook ’s avonds kunt eten: “De keuken was toe aan een flinke verbouwing. We hebben alle apparatuur weggedaan, de boel volledig gestript en vernieuwd. Hierdoor hebben we veel meer ruimte en mogelijkheid om te koken, dus dat leek ons een mooie gelegenheid om te starten met de barhappen.”

wraps café de oude jan
Hier krijg je toch trek van?!

Dit staat er op de kaart

Een nieuwe keuken betekent ook een nieuwe lunchkaart. “We hebben de lunchkaart aangepast en uitgebreid: zo serveren we nu ook burgers met de lunch. Daarnaast hebben we sinds kort dus een barhap op vrijdag- en zaterdagavond.” De menukaart is klein, maar méér dan prima. “We hebben een Angus burger met friet, varkensschnitzel in Duitse stijl, een frisse vegan maaltijdsalade én een gerecht dat wekelijks wisselt. Het wisselgerecht kost €8,50 en is bijvoorbeeld een wrap met kip en groente of fish & chips. Veel gasten zijn er érg over te spreken. Het terras is ook gewoon een heerlijke plek om een hapje te eten!”

Wil je de barhappen van de Oude Jan zelf eens testen? Schuif dan op vrijdag- of zaterdagavond aan óf kom overdag lekker lunchen!

Café de Oude Jan cafés

Nu gesloten10:00 - 05:00

Heilige Geestkerkhof 4, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.