Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker: bij deze Franse lunchroom worden de baguettes vers gebakken

Aangeboden door Kwalitaria Délifrance Vesteplein 1 juni 2019

Voor echte Franse baguettes en croissants hoef je geen honderden kilometers naar het zuiden te rijden, hoor. Bij Délifrance aan het Vesteplein worden ze vers voor je gebakken. Deze drie dingen wist jij vast nog niet over de Franse lunchroom.

Meel uit eigen molens

Délifrance verbouwt graan op eigen Franse graanvelden en maalt het in hun eigen molens. Deze combinatie zorgt voor het beste meel, waardoor de basis voor de producten perfect is.

100 procent natuurlijk

Alles wat bij Délifrance de keuken uit gaat, is op basis van natuurlijke ingrediënten. Verder worden de broden gemaakt aan de hand van echte Franse recepten. Hierdoor zijn de baguettes, croissants en anderebroodproducten van topkwaliteit. Dat proef je terug!

Altijd vers

Of je nu naar de lunchroom komt of het eten laat bezorgen: jouw baguette of croissant wordt vers gebakken. Vervolgens worden ze voorzien van superlekker beleg. Wat dacht je van een baguette met Franse brie, honing en pijnboompitten? Of de specialité du moment: een wrap met krokante kip, sla, tomaat, rode ui en honing-mosterdsaus? Het water loopt ons in de mond… Meteen bestellen doe je hier. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kwalitaria Délifrance Vesteplein. Meer over Kwalitaria Délifrance Vesteplein ontdekken?

Kwalitaria Délifrance Vesteplein snackbars

Gesloten12:00 - 21:00

Vesteplein 136, Delft

Bekijk meer:snackbars

adv.