Le Mariage opent in november met een nieuwe naam én nieuw interieur

Door Ilse Zoutewelle 7 augustus 2017

Goed nieuws voor Delftenaren die het eten bij De Pijpenla en Le Mariage hebben gemist. In november opent horecaondernemer Ed Hoogendijk een nieuw restaurant in het pand van Le Mariage. “Alles wordt anders, maar er blijft een link met De Pijpenla en Le Mariage.”

De panden van Le Mariage en De Pijpenla aan de Hippolytusbuurt werden begin maart verwoest door een brand. De afgelopen maanden zijn Ed en zijn team bezig geweest om de panden te strippen en vanaf deze week starten ze met de opbouw van het nieuwe restaurant. “Het restaurant komt in het pand van Le Mariage: De Pijpenla is té erg beschadigd. Het is nog onduidelijk wanneer we daar weer aan de slag kunnen. Maar zo lang kan ik niet wachten: ik sta te trappelen om weer te gaan koken. Dus heb ik besloten in Le Mariage iets nieuws te openen.”

Terug naar de basis

Wat het precies wordt en hoe het gaat heten, wil Ed nog niet kwijt. “Ik wil alleen vertellen dat het klassiek, puur en in de stijl van sterrenchef Paul Bocuse gaat zijn. Ik ga terug naar de basis met een goed stuk vlees of vis. En natuurlijk komt er ook een link naar Le Mariage en De Pijpenla.”

Nog even geduld a.u.b.

De nieuwe zaak gaat in november open: half oktober weten we meer over het hoe en wat in het restaurant. We houden je op de hoogte!

Restaurant Boudoir Le Mariage Delft restaurants en horeca

nu gesloten17:00 - 22:00

Hippolytusbuurt 8, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca