Lekker én betaalbaar eten op het terras: hier kan het

Aangeboden door Proeflokaal Sijgje Delft 9 mei 2018

Op warme, lome zomeravonden is er niets beters dan lekker uitgebreid tafelen op een gezellig terras. Sinds kort kan dat perfect (en betaalbaar!) bij Proeflokaal Sijgje, want eigenaar Harry Kaan heeft vorige maand zijn nieuwe terras neer gezet voor het gezellige restaurant aan de Oude Delft 111.

proeflokaal-sijgje-delft-terras-1“We hebben onze nieuwe stoelen en tafels neergezet bij de gevel en aan de gracht”, vertelt Irene van Proeflokaal Sijgje. “Met wat parasols en leuke plantenbakken hebben we het terras verder aangekleed. We hebben samen met de buren van De Delf ook bloembakken bij de boomkransen gemaakt. Zo ziet het geheel er weer lekker fleurig uit”.

Zomers menu

Bij Proeflokaal Sijgje heb je keuze uit gerechten van de menukaart. Maar ook kun je kiezen voor specials, die iedere week wisselen. Bij mooi weer zorgen ze bij Sijgje voor lekkere frisse gerechten. Zo hadden ze bijvoorbeeld tijdens de eerste mooie zomerse dagen als zomers dessert een aardbeienijstaartje met verse aardbeien op het menu staan.

proeflokaal-sijgje-delft-terras-1Binnentuin

Wanneer de zon schijnt, zit je niet alleen fijn buiten aan de gracht; ook de serre in het restaurant is een heerlijke plek! Hier kan het glazen dak helemaal open en kan je genieten in een soort binnentuin.

Het fijnste van alles is eigenlijk nog wel: of het nu binnen of buiten is; je eet bij Proeflokaal Sijgje drie gangen voor maar €14,25. Dat is dus héél veel genieten, voor weinig geld! Reserveren doe je hier.

Ondanks dat Proeflokaal Sijgje aan de Oude Delft officieel pas om 17 uur open gaat,  kan je bij mooi weer vroeger in de middag op het terras terecht voor een drankje. Tot Sijgjes!

Proeflokaal Sijgje Delft restaurants en horeca

nu gesloten17:00 - 23:30

Oude Delft 111, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Proeflokaal Sijgje Delft en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.