Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Kurk verbouwt: 5 euro korting op een 3-gangen menu

Aangeboden door Eet- en Proeflokaal de Kurk 30 januari 2017

Eet- en Proeflokaal de Kurk was een tijdje dicht vanwege de verbouwing, maar nu zijn ze weer open. Er wordt hier en daar nog steeds verbouwd en daarom hebben de koks een tijdelijk bouwmenu samengesteld. Het leuke is: jij krijgt 5 euro korting als je 3 gangen eet!

Vanaf 27 december is de Kurk tijdelijk gesloten geweest vanwege een grondige renovatie en verbouwing. Het restaurant heeft een nieuwe, open keuken gekregen. Er wordt intussen nog steeds verbouwd, daarom krijgen gasten de korting.

Verbouwing van het café

Het café is nog gesloten: het wordt vergroot en krijgt een nieuwe look. Zo worden de toiletten verplaatst naar de eerste verdieping, hier komt ook de rookruimte te staan.

Meer daglicht

In het café van de Kurk kan je vanaf 23 februari óók genieten van de kookkunsten van keukenbrigade, want er komen zitjes in het verruimde café. Het zweefvliegtuig krijgt een opknapbeurt en zie je straks weer terug. Er komt een glazen dak in het café voor meer daglicht en de drie dubbele rode luiken zorgen voor meer verbinding met het café en het restaurant.

Plek voor iedereen

’s Nachts kan je – net als voorheen – borrelen tot in de kleine uurtjes. Het restaurantgedeelte wordt dan gesloten, maar in het verruimde café is plek genoeg voor iedereen. De barmannen bepalen samen met jou de muziek. Dat kan zo hard we willen, want de geluidsisolatie is verbeterd.


Meer over Eet- en Proeflokaal de Kurk ontdekken?

Eet- en Proeflokaal de Kurk restaurants en horeca

Gesloten16:30 - 05:00

Kromstraat 20, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.