Kruidnotenfans gezocht voor het indebuurt Smaaktest-panel!

Door Iris Olsthoorn 1 november 2018

Krokant, nog nét een beetje zacht van binnen of met een klein beetje pit: in de herfstperiode gaat er niets boven een handje heerlijke kruidnoten. Toch is er nogal een verschil in dat lekkere snoepgoed – de ene kruidnoot is de ander niet! We zijn daarom op zoek naar de beste kruidnoot in Delft. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

In een eerder artikel riepen we op om de beste kruidnoot-adresjes in Delft met ons te delen. Maar daar blijft het niet bij: de vijf zaken met de meeste stemmen gaan hoogstpersoonlijk getest worden door het Grote indebuurt Smaaktest-panel.

Het panel

Voor deze smaaktest zijn we op zoek naar een zeskoppig panel. Iedereen kan zich aanmelden, als je maar van kruidnootjes houdt! Uit alle aanmeldingen selecteren wij een zo gevarieerd mogelijke groep. Deze zes kruidnootjesfans gaan voor ons vijf verschillende kruidnoten testen in een blinde test. Je weet dus zelf niet van te voren welk kruidnootje uit welke van de vijf zaken komt! Tijdens de test werken we met een juryrapport.

Een paar voorwaarden voor deelname aan het testpanel:
– Je bent beschikbaar op vrijdag 23 november om 17.00 uur. De smaaktest vindt plaats bij ons op de redactie. Meld je alleen aan als je dan kan! Met een vriend of vriendin aanmelden mag, maar we kunnen helaas niet garanderen dat jullie beiden gekozen worden voor de nobele taak van indebuurt kruidnotentester;
– Als lid van het testpanel ga je akkoord met publicatie van het foto/video materiaal dat we maken tijdens de test;
– Als lid van het testpanel onderteken je geheimhouding over de uitslag van de test, tot aan publicatie;
– Behalve natuurlijk gratis kruidnootjes én een hele gezellige middag, staat er geen vergoeding tegenover deelname aan deze test.

Aanmelden kan tot en met 18 november en doe je door een mailtje te sturen naar [email protected]  Vertel hierin kort wie je bent, wat je leeftijd is er waarom je mee wilt doen!

Lees ook

kruidnotentest

Oproep! Waar koop jij de allerlekkerste kruidnoten in Delft?

Krokant, nog nét een beetje zacht van binnen of met een klein beetje pit: in de herfstperiode gaat e...

adv.