Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Koffie alert! Er is een McCafé geopend in Delft

Aangeboden door McDonald’s Delft-Noord 16 juli 2018

Als je denkt aan McDonald’s, denk je waarschijnlijk eerder aan cola dan aan koffie. Maar als je zin hebt in een versterkend bakkie, kun je de volgende keer príma naar de Mac gaan! Want nee: je krijgt hier geen simpele automaatkoffie. Sinds kort is er een McCafé geopend bij de vestiging in Delft-Noord en hier wordt de koffie vers gemaakt door een echte barista. 

mccafe delft noordBen je het McCafé nog nergens anders tegengekomen? Dat kan kloppen, want McDonald’s Delft-Noord is een van de eerste vestigingen die dit heeft. “We verkochten zoveel koffie, dat we dachten: hier kunnen we meer mee! Daarom mochten wij het McCafé introduceren in Delft”, vertelt vestigingsmanager Taco. Het McCafé is een aparte corner in het restaurant met een baristamachine en een vitrine vol lekkere gebakjes.

‘Lekkere sterke bak’

En de koffie hier is écht goed. “Het wordt gezet van verse bonen en de melk wordt ter plekke geschuimd. Het is een lekkere sterke bak waar je de dag mee doorkomt.” Intussen hebben ook al aardig wat mensen dat door: “Het is hier ’s ochtends McDonald's Delft-Noordhartstikke druk met mensen die even koffie komen halen voor ze naar het werk gaan.” Naast gewone koffie, cappuccino of espresso kun je ook gaan voor een special: denk aan een latté macchiato, iced espresso of iced latté.

Koekje erbij?

Koffie is niet compleet zonder koekje en ook daar is aan gedacht. In de vitrine van het McCafé vind je donuts, macarons, brownie en American cookies. Kortom: genoeg om je dag eens écht lekker mee te starten.


Meer over McDonald’s Delft-Noord ontdekken?

McDonald’s Delft-Noord restaurants en horeca

GeopendHele dag

Kleveringweg 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.