Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijkje achter de schermen: dit gebeurt er Bij Best voor openingstijd

Aangeboden door Bij Best 6 augustus 2019

Als je bij een restaurantje gaat lunchen of koffie drinken, is er vaak al heel wat gebeurd voor het broodje of de koffie voor je neus staat. Ben je benieuwd wat? Wij kregen een kijkje achter de schermen Bij Best.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Terrasboot opbouwen

 

“We starten de dag met het opbouwen van onze terrasboot”, vertelt eigenaresse Tamara. “We halen ’s avonds alles weg, dus het is een behoorlijke klus. We vegen het terras, boenen de tafels en de stoelen, leggen kussentjes neer, vullen het bestekmeubel en zetten de plantjes en toebehoren op de tafels. Bij het terras aan de gevel maken we het ook gezellig met kuipstoeltjes, plantjes, kussentjes en tijdschriften.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bij Best. Meer over Bij Best ontdekken?

Bij Best bars

Geopend09:30 - 17:30

Vrouwjuttenland 22, Delft

Bekijk meer:bars

Kaarsjes aan

Ook binnen zorgt het team van Bij Best voor gezelligheid. “We steken de kaarsen aan, zetten een gezellig muziekje aan, vouwen de servetjes en geven de plantjes water”

Taart bakken, saté rijgen, groente snijden

In de keuken is het een drukte van belang. “In de ochtend maken we alles klaar voor de dag. We snijden de groenten, rijgen saté, snijden de vleeswaren en bakken de kip voor onze beroemde sandwich kip in ’t bakkie. Ook bakken we de granola, crumble en andere taarten. Het ruikt hier ’s ochtends altijd héél lekker!”

De dag doorspreken

Dan is het tijd voor koffie met het team! “We kijken intussen in de agenda of er bijzonderheden zijn die dag. Hebben we een high tea, of een bubbels en bites? Dan moet dat geregeld worden. Ook bespreken we wie op welke plek staat. We hebben een multifunctioneel team, dus dat verandert regelmatig.”

Laatste inkopen doen

Bij Best koopt veel producten lokaal in, dus ook dat moet geregeld worden. “We werken samen met Verkade & Jacques: zij leveren onder andere onze vleeswaren en kazen. Bij ’t Fruithuisje in de Choorstraat halen we graag verse munt en gember voor de thee.”

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.