Deze kaasjes mogen niet ontbreken op je paasbrunch
07 april 2017
Aangeboden door
Onze partners
Ben je al aan het bedenken wat je op tafel gaat zetten tijdens de paasbrunch? Nellie van Verkade & Jaques tipt wat kaasjes die niet misstaan op de paastafel. En heb je wat over? Dan gaan ze ook uitstekend mee tijdens de borrel met een glas wit of rosé.
Viooltjeskaas
“Dit is een echte lente kaas, want op de korst zitten viooltjes. Dit is een lekkere lichte kaas die je zo uit de hand kunt eten. En snij de korst er niet af, want de viooltjes zijn eetbaar!”
Aspergekaas
“Deze kaas is bij uitstek geschikt voor Pasen door de groene asperge. Het is een vrij jonge kaas met een zachte smaak. Zou je hem langer laten rijpen, dan wordt de asperge bitter.”
Geitenkaas
“Deze geitenkaasjes hebben een fris zuurtje en passen daarom goed bij het lentegevoel. En eet je de kaas bij de borrel? Drink er dan een witte wijn met een bubbeltje bij.”