Jummie! Bij deze koffietent eet je ook superlekkere tosti’s

Aangeboden door Kaldi Delft 12 februari 2019

We weten niet hoe het met jou zit, maar ons kun je wakker maken voor een lekkere tosti. We hebben nu een nieuw tentje ontdekt waar je de heerlijke dubbele boterhammen met kaas kunt eten: Kaldi!

Nu horen we je denken: Kaldi is toch een koffietent? Dat klopt. Maar omdat je naast een kop koffie soms ook trek hebt in een goede lunch, serveert eigenaar Mathieu sinds een tijdje ook lekkere tosti’s. “Ze worden allemaal ter plekke vers bereid met superlekker maïsbrood”, vertelt Mathieu.

Dit staat er op de kaart

Op het menu staan negen varianten. Het gaat van een standaard tosti ham kaas tot een tosti met zalm, roomkaas en basilicum. “Daarnaast hebben we ook een tosti met kip, groene pesto en kaas en een variant met rode pesto en zongedroogde tomaat. Voor die laatste twee tosti’s komen mensen echt langs.” Voor de prijs hoef je het trouwens niet te laten: een tosti kost tussen de €3,25 en €4,25. Daarbij kun je natúúrlijk ook een kop koffie nemen. “Ik vind cappuccino altijd erg lekker bij een tosti,” vertelt Mathieu. “Maar een latte of lungo kan natuurlijk ook.”

kaldi delftOok lekker: Luikse wafels

Bij Kaldi kun je naast een hartige lunch ook terecht voor een zoete lekkernij. Sinds kort heeft Kaldi Luikse wafels met slagroom, karamel of chocoladesaus. “Ze worden vers gemaakt en zijn ook superlekker!”

Wil je meer weten over de koffie van Kaldi? Lees dan dit artikel!

kaldi delft koffiebonen

Hier kun je supergoede koffiebonen kopen in Delft

Er is niets dat een mens zo gelukkig maakt als een bak koffie. Maar dan is het wél belangrijk dat de...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kaldi Delft Meer over Kaldi Delft ontdekken?

Kaldi Delft koffiebars

Nu open13:00 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Molslaan 13, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.