Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eten in een echte Amerikaanse diner: hier kan het (met korting!)

Aangeboden door American Steakhouse Betty Boop 18 juli 2019

Het is zomervakantie en dat betekent: tijd om leuke dingen te doen! Voor een gezellig dagje weg hoef je écht de stad niet uit. Onze tip: doe een rondvaart en ga daarna lekker uit eten.

Denk nu niet meteen: ‘ja doei, ik ben geen toerist’. Want ook als Delftenaar leer je tijdens een rondvaart leuke nieuwe dingen over je stad! En Delft ziet er vanuit de gracht héél anders uit. Het uitproberen waard!

Echt Amerikaans lunchen of dineren

Als je de rondvaart hebt gedaan, kun je daarna een hapje eten. Pal naast de opstapplek van de rondvaartboot zit sinds een half jaar American Steakhouse Betty Boop. Dit is een échte Amerikaanse diner met van die typische bankjes en een jukebox. Op het menu staan onder meer steaks, burgers en spare ribs. Lunchen of ontbijten kan ook: bestel bijvoorbeeld een hotdog of pancakes bestellen. En neem je koffie? Dan krijg je – op z’n Amerikaans – onbeperkt refills.

Nu: 10% korting

Behalve dat Betty Boop een ideale plek is voor een hapje na de rondvaart, is het ook nog eens voordelig! Op vertoon van je rondvaart ticket krijg je 10% korting op de complete rekening. De actie geldt tot 1 oktober. Wij zeggen: gaan!


Meer over American Steakhouse Betty Boop ontdekken?

American Steakhouse Betty Boop restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 22:00

Koornmarkt 93, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.