In dit hotel kun je luxe ontbijten voor een topprijs

Aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre 10 oktober 2018

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij vinden het ontbijt bij een hotel altijd één van de fijnste onderdelen van de vakantie of weekendje weg. Het duurt nu misschien nog een tijdje voor je weer op weggaat, maar van dat relaxte ontbijtje kun je wél gewoon genieten in eigen stad. Bij Hampshire Hotel Delft-Centre kun je namelijk gewoon binnenlopen voor een ontbijt.

Dat betekent dus dat je eerst heerlijk in je eigen bed slaapt (zeg nou zelf: die ligt toch het lekkerst) en vervolgens rustig ontbijt bij Hampshire Hotel Delft-Centre. Je kunt er natuurlijk gewoon naar toe fietsen, maar je kunt ook eens luxe doen en een Delft City Shuttle boeken! Deze autootjes stoppen precies voor de deur van het hotel. Daar wordt je vervolgens ontvangen met een glaasje bubbels (te gek!) en een dik buffet. Denk aan heerlijk verse croissantjes, roerei, yoghurt met fruit, jus d’orange en vers brood. En vergeet vooral je kinderen niet, want voor hen is het een superleuke belevenis om zelf een ontbijtje te mogen pakken. Het ontbijt kost €15,- per persoon, drankjes zitten bij de prijs inbegrepen. Vergeet niet om vooraf te reserveren! Je kunt daarvoor een mailtje sturen naar [email protected].

Buiten fitness

Ben je sportief aangelegd? Zorg dan dat je op tijd bij het hotel bent, want dan kun je vóór het ontbijt nog even een work-out doen. Het hotel heeft een buiten fitness waar je flink op los kunt gaan. Geloof ons: je ontbijt smaakt daarna nóg lekkerder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre. Meer over Hampshire Hotel – Delft Centre ontdekken?

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

Nu openHele dag

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels

adv.