Iets te vieren? Op deze 7 plekken in Delft haal je heerlijke taarten

Door Iris Olsthoorn 14 juni 2017

Chocolade, red velvet, regenboog of toch gewoon ouderwetse appeltaart? Welke smaak je ook kiest – als je iets te vieren hebt, hóórt een stukje taart er gewoon bij. En als je geslaagd bent voor je middelbare school diploma natuurlijk helemaal! We helpen je op weg met een paar heerlijke adresjes: 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kobus en Saartje

kobus kuch delft

Als echte Delftenaar ken je natuurlijk de legendarische appeltaart van Kobus Kuch (hij staat immers niet voor niets in de bucketlist voor Delftenaren). Maar wist je dat je hem ook gewoon lekker thuis op kunt peuzelen? In het winkeltje naast het café wordt de appeltaart de hele week door vers gebakken. In het weekend is het assortiment uitgebreid met worteltaart, chocoladetaart en kersentaart. Smullen maar!

Kobus Kuch cafés

nu open09:30 - 01:00

Beestenmarkt 1

Bekijk meer:cafés

Rode Rozen & Taartjes

rode rozen en taartjes

Bij het zoete zusje van Rode Rozen & Tortilla’s kan je hele bijzondere taarten bestellen. Een unicorntaart, compleet roze taart of juist eentje voor stoere mannen? Je kunt het zo gek niet verzinnen of taartenbakster Nancy maakt het voor je. Benieuwd hoe de taarten er uit zien? Begin dan alvast met watertanden bij het bekijken van dit lijstje. 

Rode Rozen en Taartjes speciaalzaken

nu gesloten09:00 - 16:00

Verwersdijk 116

Bekijk meer:speciaalzaken

Piece of Cake

piece of cake

Zoek je geen standaard ‘bakkers’-taart? Dan kan je bij Piece of Cake in Den Hoorn terecht. Moeder Jolanda en dochter Kelly bakken daar niet alleen hun beroemde appeltaart, maar ook taarten in de Amerikaanse stijl, zoals dadeltaart, cheesecake, carrot cake en cupcakes.

Piece of Cake koffiebars

nu gesloten09:30 - 17:30

Woudseweg 20

Bekijk meer:koffiebars

Jans

slagroomtaart jans
Perfect voor geslaagden: deze slagroomtaartjes!

Wil je graag een taart met een gezellige tekening van Sesamstraat, Thomas de trein of de Minions erop? Bij Jans bakken ze taarten met een laagje marsepein of rolfondant. Met eetbare inkt kunnen ze van alles op je taart printen. Je kan hier trouwens ook bruidstaarten bestellen!

Jans Delft koffiebars

nu open09:00 - 22:00

Brabantse Turfmarkt 87

Bekijk meer:koffiebars

Diamanten Ring

Diamanten Ring
Foto: Diamanten Ring

Bij de Diamanten Ring heb je keuze uit een heel legio aan slagroom-, chocolade- en marsepeintaarten. Of lik jij je vingers juist af bij een witte chocolade taart?

Stadsbakkerij De Diamanten Ring bakkers

nu gesloten08:30 - 18:00

Choorstraat 9

Bekijk meer:bakkers

Ten to Three Bakery

Ten to Three Bakery Delft

Heb je liever geen hele taart? Dan kan je bij Ten to Three Bakery snoezige cupcakes bestellen. Je vindt hier allerlei smaken, zoals red velvet, cookies ‘nd cream en salted caramel. Perfect voor elke zoetekauw.

Ten to Three Bakery Delft bakkers

nu gesloten10:30 - 18:00

Markt 27B

Bekijk meer:bakkers

Bakkerij Holtkamp

bakkersstudio holtkamp
Om van te watertanden…

Bij Bakkerij Holtkamp bakken ze maar al te graag een gepersonaliseerde taart voor je. Je kunt kiezen uit allerlei soorten taart, zoals mokka, hazelino of citroen merengue. Of je gaat gewoon voor de lekkerste tompouce van Delft (da’s ook een soort taart, toch!?)

Bakkerij Holtkamp bakkers

nu gesloten08:30 - 17:30

Brabantse Turfmarkt 66

Bekijk meer:bakkers
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie