Iets te vieren? Op deze 7 plekken in Delft haal je heerlijke taarten

Chocolade, red velvet, regenboog of toch gewoon ouderwetse appeltaart? Welke smaak je ook kiest – als je iets te vieren hebt, hóórt een stukje taart er gewoon bij. En als je geslaagd bent voor je middelbare school diploma natuurlijk helemaal! We helpen je op weg met een paar heerlijke adresjes: 

1 Kobus en Saartje

Als echte Delftenaar ken je natuurlijk de legendarische appeltaart van Kobus Kuch (hij staat immers niet voor niets in de bucketlist voor Delftenaren). Maar wist je dat je hem ook gewoon lekker thuis op kunt peuzelen? In het winkeltje naast het café wordt de appeltaart de hele week door vers gebakken. In het weekend is het assortiment uitgebreid met worteltaart, chocoladetaart en kersentaart. Smullen maar!

2 Rode Rozen & Taartjes

Bij het zoete zusje van Rode Rozen & Tortilla’s kan je hele bijzondere taarten bestellen. Een unicorntaart, compleet roze taart of juist eentje voor stoere mannen? Je kunt het zo gek niet verzinnen of taartenbakster Nancy maakt het voor je. Benieuwd hoe de taarten er uit zien? Begin dan alvast met watertanden bij het bekijken van dit lijstje. 

3 Piece of Cake

Zoek je geen standaard ‘bakkers’-taart? Dan kan je bij Piece of Cake in Den Hoorn terecht. Moeder Jolanda en dochter Kelly bakken daar niet alleen hun beroemde appeltaart, maar ook taarten in de Amerikaanse stijl, zoals dadeltaart, cheesecake, carrot cake en cupcakes.

4 Jans

Perfect voor geslaagden: deze slagroomtaartjes!

Wil je graag een taart met een gezellige tekening van Sesamstraat, Thomas de trein of de Minions erop? Bij Jans bakken ze taarten met een laagje marsepein of rolfondant. Met eetbare inkt kunnen ze van alles op je taart printen. Je kan hier trouwens ook bruidstaarten bestellen!

5 Diamanten Ring

Foto: Diamanten Ring

Bij de Diamanten Ring heb je keuze uit een heel legio aan slagroom-, chocolade- en marsepeintaarten. Of lik jij je vingers juist af bij een witte chocolade taart?

6 Ten to Three Bakery

Heb je liever geen hele taart? Dan kan je bij Ten to Three Bakery snoezige cupcakes bestellen. Je vindt hier allerlei smaken, zoals red velvet, cookies ‘nd cream en salted caramel. Perfect voor elke zoetekauw.

7 Bakkerij Holtkamp

Om van te watertanden…

Bij Bakkerij Holtkamp bakken ze maar al te graag een gepersonaliseerde taart voor je. Je kunt kiezen uit allerlei soorten taart, zoals mokka, hazelino of citroen merengue. Of je gaat gewoon voor de lekkerste tompouce van Delft (da’s ook een soort taart, toch!?)

Reageren