Iets te vieren? Laat je dan in de watten leggen bij La Tasca mét korting

Aangeboden door La Tasca Delft 31 juli 2017

Of je nu een nieuwe baan hebt, jarig bent of zoveel jaar getrouwd bent: er is áltijd een goede reden iets te vieren bij La Tasca. Vooral nu, want je krijgt nu maar liefst €31,- korting op het  vijfgangen Esperienza arrangement.

Dat betekent dat je €75,- euro betaalt in plaats van €106,- per persoon. Voor dit geld word je een avond in de watten gelegd met een aperitief met huisgemaakte paté. Daarna word je verwend met een vijfgangendiner inclusief wijnarrangement én koffie of thee achteraf.

Culinaire beleving

De Esperienza is een echte beleving op culinair gebied. Het menu is altijd een verrassing, maar er wordt natuurlijk wel rekening gehouden met de wensen van gasten. Milan van La Tasca vertelt: “Onze koks kunnen hun creativiteit helemaal kwijt met de gerechten in de Esperienza.” Dat zie je terug op je bord, want ieder gerecht is geheid een plaatje. Sommelier Marens zorgt er vervolgens voor dat de wijn er perfect bij past.

Reserveren

Wil jij ook een avondje in de watten gelegd worden bij La Tasca? Reserveer dan hier meteen jouw plekje. Vergeet niet om aan te geven dat je voor de Esperienza komt.

La Tasca Delft italiaanse restaurants

nu gesloten18:00 - 22:00

Voldersgracht 13/14, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door La Tasca Delft en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.