Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe chill is dit: McDonald’s bezorgt nu ook in Delft

Aangeboden door McDonald’s Delft centrum 16 juli 2019

Op sommige dagen heb je écht geen zin om te koken of de deur uit te gaan. Maar een lekkere hamburger gaat er wel in… Bestel dan gewoon McDonald’s! Want ja: de Mac bezorgt gewoon bij je thuis.

McDonald’s werkt hiervoor samen met bezorgapp Uber Eats. Het enige wat jij moet doen, is de app downloaden en uitkiezen wat je wilt eten. Vervolgens wordt je burger vers bereid en naar je toe gebracht. Wij zeggen: ideaal voor een luie avond!

Nu: gratis thuisbezorgd

McDonald’s bezorgt van 11.00 tot 23.00 uur, dus je kunt op élk moment van de dag genieten van iets lekkers van de Mac. Heb je Uber Eats nog nooit gebruikt? Vul kortingscode TRYMCD in bij je bestelling, want dan wordt je eten gratis thuisbezorgd.

Mega McDonald’s zakken en meer

Om de start van McDelivery te vieren, stonden er zaterdag 6 juli megagrote McDonald’s zakken op het Bastiaansplein. Maar dat was niet het enige: voorbijgangers kregen gratis bestellingen via Uber Eats, konden meedoen aan een winactie op Facebook én kregen gratis burgers, McFlurry’s en meer. Hoe dat eruit zag, bekijk je in de onderstaande video.


Meer over McDonald’s Delft centrum ontdekken?

McDonald’s Delft centrum restaurants en horeca

Geopend09:00 - 23:00

Paradijspoort 7, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.