Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shared dining: in dit restaurant kun je mediterrane gerechtjes delen

Aangeboden door Bites ’n Drinks 24 september 2019

Het kan buiten pijpenstelen regenen, maar bij lunchroom en tapasrestaurant Bites ’n Drinks heb je altijd het gevoel alsof je in het mediterrane gebied bent beland. Sinds een jaar kun je hier terecht voor huisgemaakte gerechtjes om te delen.

bites n drinksJe vindt Bites ’n Drinks op de Markt, op de hoek van de Bonte Ossteeg. Je kunt binnen plaatsnemen in het knusse restaurantje, maar door de terrasverwarming kun je ook op koude dagen heerlijk buiten op het terras zitten.

Gerechtjes om te delen óf voor jezelf te houden

Bij Bites ’n Drinks bestel je meerdere kleine gerechtjes voor jezelf of om met tafelgenoten te delen. Alles wordt in eigen keuken gemaakt. Wat dacht je van huisgemaakte serranohamkroketjes, garnalen gebakken in knoflookolie of een tortilla? Neem er een lekker glas (speciaal)bier of wijn bij en je waant je in Spanje.

bites n drinksLekker lunchen

Als je gaat lunchen bij Bites ‘ Drinks, heb je ook genoeg te kiezen. Zo kun je gaan voor een broodje met warme rosbief, Spaanse tortilla of Presa Iberica met geitenkaas en gekarameliseerde paprika. Heb je even geen zin in een alcoholisch drankje erbij? Kijk dan bij de bijzondere frisdranken. Bites ’n Drinks heeft bijvoorbeeld Caleb’s Kola, ginger beer en soda’s van Royal Club’s.

Trek gekregen? Reserveer dan vooraf, want het restaurant zit snel vol! Dat kan via de onderstaande oranje button.


Meer over Bites ’n Drinks ontdekken?

Bites ’n Drinks restaurants en horeca

Markt 26, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.