Doen: high tea’en in de verborgen terrastuin van Leonidas

Aangeboden door Lunchcafé Leonidas 4 augustus 2017

Vanaf de Choorstraat is het bijna niet te zien, maar lunchcafé Leonidas heeft een héérlijke terrastuin! De tuin is aangelegd in Engelse stijl met mooie rozen en schattige hoekjes waar je kunt zitten. De perfecte plek om je vriendinnen of je moeder mee te nemen voor – je raadt het al – een high tea.

De tuin van Leonidas ligt op het zuiden, dus er is de hele dag zon. Vind je dat te warm? Dan zijn er door de bomen en struiken ook genoeg plekjes in de schaduw. Als je dan eenmaal in de tuin zit, neem je natúúrlijk een lekkere high tea. Je krijgt hier onbeperkt thee bij, waarbij je kunt kiezen uit één van de zestig soorten thee die Leonidas heeft. Daarbij krijg je zes verschillende zoete hapjes en zes hartige hapjes. Loes van Leonidas vertelt: “We maken de high tea helemaal vers: er staat de hele dag een chef in de keuken die de high tea’s maakt. Dus wanneer je liever een high tea hebt met alleen hartige hapjes of alleen koffie drinkt, kan dat ook!”

lunchcafé leonidasTuinkamer

Helaas is het in de zomer in Nederland niet altijd mooi weer. Wil je toch het gevoel hebben dat je buiten zit? Dan kan je lekker in de tuinkamer gaan zitten: dit is de serre die aan de tuin grenst. Loes: “Deze ruimte is beschilderd met een Engels landschap door studenten van de kunstacademie in Leiden. Wanneer het toch warm wordt, kunnen alle deuren open. Heb je toch het idee dat je buiten zit!”

Heb je zin in een high tea bij Leonidas? Dan kan je hieronder reserveren, maar het hoeft niet: gewoon binnenlopen en een high tea bestellen mag ook!

Lunchcafé Leonidas lunch

nu gesloten09:00 - 18:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Lunchcafé Leonidas en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.