Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor megalekkere ijscoupes en milkshakes moet je hier zijn

Aangeboden door Quetzal Delft 13 mei 2019

We weten niet hoe het met jou zit, maar bij de eerste de beste zonnestraal krijgen wij heel veel zin in een milkshake of ijscoupe. Bij chocoladebar Quetzal weten ze héél goed hoe je deze dingen maakt. Chocolade-expert en eigenaar Valentijn tipt vijf milkshakes en ijscoupes die je wilt bestellen.

Mellowshake

Je kunt bij Quetzal ook gewoon een milkshake met aardbei krijgen, hoor. Maar als je een beetje avontuurlijk bent ingesteld, moet je de mellowshake eens proberen. Valentijn vertelt: “We maken hem met pindakaas en marshmellows. Je denkt misschien: wat een gekke combinatie, maar het is écht heel lekker. Kun je niet zonder je dagelijkse shot chocolade? Dan kunnen we die gewoon toevoegen!”

Milkshake met mokka

De milkshake met mokka is een all time favourite. “We maken hem met verse espresso en vanille ijs: een heerlijke combinatie. Hij wordt nóg beter met een shot vloeibare chocolade erin, geloof mij!” Je kunt trouwens zelf kiezen welke chocolade je toevoegt: wit, melk, puur of extra puur.

freakshakes quetzal delftFreak it!

Is een gewone milkshake voor jou niet genoeg? Laat er dan een over-the-top freakshake van maken. Het kan bij Quetzal met elke milkshake variant. Je kunt hem zelf samenstellen met slagroom, chocolade naar keuze, karamel of karamel zeezout, bueno of Oreo. Superlekker én Instagram-waardig 😉.

IJscoupes met chocolade, slagroom en nog meer lekkers

Is er iets beter dan Italiaans vanille ijs, gesmolten chocolade en slagroom? Wij kunnen het niet bedenken. Bij Quetzal kun je een ijscoupe bestellen met deze geweldige combinatie als basis. Vervolgens kun je hem uitbreiden met vers fruit, brownie, Oreo, bonbons en nog veel meer. “Het lekkerst is de ijscoupe Quetzal: je krijgt dan een ijscoupe met fruit, stukjes brownie en vier soorten chocolade. Heerlijk!”

Milkshake witte chocolade en framboos

Milkshake witte chocolade en framboos

Alles wat je kunt bestellen bij Quetzal – van chocolademelk tot milkshake – wordt gemaakt met verse producten. Zo ook de milkshake met witte chocolade en framboos. “Hier gaan verse frambozen in. De Belgische chocolade met UTZ-keurmerk maakt hem nóg lekkerder. Echt een aanrader voor op een warme dag!”

Er staan trouwens nog veel meer milkshakes op de kaart bij Quetzal. Ben je benieuwd welke? Je ontdekt alle smaken door te klikken op de onderstaande oranje button.


Meer over Quetzal Delft ontdekken?

Quetzal Delft koffiebars

Gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 4, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.