Delicioso! Op deze plekken in Delft kun je tapas eten

Door Ilse Zoutewelle 8 september 2018

Uit eten gaan is altijd leuk en al helemaal als je de gerechtjes gezellig kunt delen. Daarom hebben wij vier plekken verzameld waar je tapas kunt eten in Delft. Lekker drankje erbij en genieten maar!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

LEEF Tapas

leef tapas

 

Ooit wel eens gehoord van ‘pintxos’? Dit zijn prikkertjes met een lekker hapje eraan. Bij LEEF Tapas kun je deze onbeperkt bestellen. Naast pintxos kun je ook gewoon kiezen voor warme en koude tapas. Je kunt bij LEEF Tapas onbeperkt eten voor €22,50, dus geen verrassingen achteraf.

Leef Tapas Delft tapas restaurants

Vandaag gesloten

Markt 3, Delft

Bekijk meer:tapas restaurants

Tapas & Mezzes

Tapas & Mezzes

Bij Tapas & Mezzes kun je niet alleen Spaanse hapjes bestellen: ze serveren ook Griekse gerechtjes. Je kunt dus gaan voor manchego kaas en gamba’s met knoflook, maar ook gevulde wijnbladeren met rijst en calamares. Lekker divers! Je kunt hier a la carte eten of voor €22,50 onbeperkt genieten.

Tapas & Mezzes griekse restaurants

Vandaag gesloten

Vrouwjuttenland 14, Delft

Bekijk meer:griekse restaurants

De Gist

de gist borrelen

Even geen zin in Spaanse tapas? Bij De Gist kun je ook verschillende kleine gerechtjes bestellen voor een klein prijsje. Op het menu staat bijvoorbeeld kip piri piri, melanzane en inktvisringen. Ideaal voor een avondje borrelen!

De Gist bars

Nu gesloten09:00 - 01:00

Phoenixstraat 4, Delft

Bekijk meer:bars

La Cubanita

 

Er is niets dat méér vakantie schreeuwt dan tapas en cocktails. Bij La Cubanita kun je van beide genieten voor een prikkie: doordeweeks eet je hier voor €17,50 onbeperkt en de cocktails zijn €5,- per stuk. Op het menu staan maar liefst 55 gerechtjes, dus de kaart heb je niet zomaar uitgespeeld!

La Cubanita Delft all you can eat

Nu gesloten17:00 - 22:00

Beestenmarkt 45a, Delft

Bekijk meer:all you can eat
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.