Hier kun je ontbijten met kerst en heb je een prachtig uitzicht over Delft

Aangeboden door De Wijnhaven 3 december 2018

Ontbijten buiten de deur is altijd een feestje. Maar met kerst is het (zo mogelijk) nóg leuker! Bij Café de Wijnhaven kun je met de hele familie óf alleen met je geliefde komen ontbijten.

Op eerste en tweede kerstdag staat er een compleet buffet voor je klaar bij het café. Maar je hoeft niet van je plek af voor het eten! Huh?! Marije van de Wijnhaven legt het uit: “Wij zijn gek op buffetten, maar vinden het niet zo gezellig om tussendoor steeds op te staan. Daarom serveren wij het hele buffet gewoon op tafel.” Hoe dat eruit ziet? “Bedenk een bomvolle tafel met énorm veel lekker eten. Je kunt pakken wat je wilt zonder ook maar een stap te zetten. Een win-win situatie, dus.”

Dit ligt er op het buffet

Wat er zoal op het menu staat? “Denk aan pompoensoep, spiegelei, stoofpeertjes, echte boter, huisgemaakte jam, Rotterdamse kaas, croissantjes, kerststol… Alles is zelfgemaakt óf afkomstig van een bedrijf uit de buurt. We kunnen het buffet aanpassen aan jouw wensen. Als je bijvoorbeeld vegetarisch eet, is dat geen probleem.” Ook kinderen zijn meer dan welkom: er is een apart kindermenu.

Ontbijten met uitzicht

Het kerstontbijt wordt geserveerd op de tweede verdieping van de Wijnhaven, in het sfeervolle restaurant. Je hebt vanaf daar prachtig uitzicht op de stad. Er is genoeg ruimte, dus je complete familie is welkom. Zin in het kerstontbijt bij de Wijnhaven? Dat dachten we al! Het ontbijt kost €19,50 per persoon en reserveren kan via de onderstaande button.

O ja: zorg trouwens dat je op 23 december ook even naar Café de Wijnhaven gaat. Om 15.30 geeft Pam mc Beth een práchtig kerstoptreden!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Wijnhaven Meer over De Wijnhaven ontdekken?

De Wijnhaven cafés

Nu gesloten10:00 - 01:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.