Hier kun je nog brunchen met Pasen (mét korting!)

Aangeboden door De Wijnhaven 24 maart 2019

Dikke kans dat jij voor Pasen al een brunch in de planning hebt staan met de hele familie. Heb je geen zin om dit jaar zelf in de weer te gaan met eieren, croissantjes én de afwas? Ga dan lekker brunchen bij Café de Wijnhaven!

Ze weten bij de Wijnhaven wel hoe je mensen in de watten legt, hoor. Want wát een feestje is die paasbrunch! Wat je krijgt is bíjna teveel om op te noemen, maar we gaan een poging wagen. We noemen: een croissant met jam, bagel met Gravad Lax (dat is luxe zalm) óf rosbief en truffelmayonaise en een speciaal eitje ‘de Wijnhaven’ met gegrilde groenten en oude kaas. Daarbij krijg je ook nog een mimosa, dat is een drankje met prosecco en jus d’ orange. Naast al dit lekkers mag je ook nog een mini soepje en een puntje taart uitkiezen. Er worden elke dag een stuk of zes verschillende taarten gemaakt door de keukenbrigade van de Wijnhaven en hetzelfde geldt voor de soep. Dat wordt genieten!

Kinderen zijn natúúrlijk ook welkom

Als je met de hele familie komt brunchen is de kans groot dat daar ook kinderen bij zijn. Speciaal voor de kleintjes is er een paasbrunch samengesteld met een kindertosti, boterham met jam, glaasje limonade of melk én een leuke verrassing. Neem ze dus gezellig mee!

Je krijgt nu €5,- korting!

De paasbrunch wordt geserveerd op zowel eerste als tweede paasdag en je bent welkom tussen 11.00 en 15.00 uur. De brunch kost €19,50 per persoon, voor kinderen betaal je €7,50. Zorg trouwens dat je voor 5 april reserveert, want dan krijg je maar liefst €5,- korting! Je betaalt dan €14,50 per persoon (let op: de korting geldt niet voor kinderen). Reserveren kan door een mail te sturen naar [email protected] of 015-2141460. Geef ook even door met hoeveel mensen je komt; reserveren kan vanaf twee personen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Wijnhaven. Meer over De Wijnhaven ontdekken?

De Wijnhaven cafés

Nu open11:00 - 01:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.