Hier kun je supergoede koffiebonen kopen in Delft

Aangeboden door Kaldi Delft 3 januari 2019

Er is niets dat een mens zo gelukkig maakt als een bak koffie. Maar dan is het wél belangrijk dat de kwaliteit goed is. Doe jezelf een plezier en ga aan de slag met de verse koffiebonen. Waar je die koffiebonen kunt kopen in Delft? Bij Kaldi! 

kaldi delftDe koffiezaak op de Molslaan in Delft heeft héél veel verschillende soorten koffie. Of je nu elke ochtend een stevige espresso drinkt of juist décafé in de avond: ze hebben het. “De koffie is door onszelf samengesteld en wordt gebrand bij Smit & Dorlas in Amsterdam”, vertelt eigenaar en koffiespecialist Mathieu. “De bonen die we gebruiken, zijn van supergoede kwaliteit en komen uit alle werelddelen die koffiebonen produceren. Vervolgens maken daar melanges van. Dat zorgt ervoor dat onze koffie heel erg lekker is.”

De koffiebonen worden voor je gemalen

Als je straks bij Kaldi met een zak koffie in je handen staat, zal het je opvallen dat het hele bonen zijn. Dat betekent niet dat je thuis aan de slag moet met een bonenmaler: “Wij malen het hier op de gewenste dikte. Voor filterkoffie moet je de bonen bijvoorbeeld fijner malen dan wanneer je een french press gebruikt.”

Ook voor bedrijven

Overigens is de koffie van Kaldi niet alleen geschikt om thuis te gebruiken: Mathieu levert ook koffie aan bedrijven. “Als je wilt, leveren we er ook een koffiemachine bij, want we zijn een officiële dealer van de machines van Jura. En nee, je hoeft echt geen zestig man in dienst te hebben om er eentje te kunnen kopen. We hebben zowel grote als kleine machines. En natuurlijk leveren we er ook bonen bij!”

kaldi delft

Proeven mag!

Wil je liever eerst zelf ervaren hoe de koffie van Kaldi smaakt? Dat kan natuurlijk! “Ik zet graag een lekkere kop voor je!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kaldi Delft. Meer over Kaldi Delft ontdekken?

Kaldi Delft koffiebars

Nu gesloten09:30 - 17:30

Molslaan 13, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.