Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens Rosanne: ‘Bij deze kledingwinkel loop ik nooit met lege handen naar buiten’

Door Rosanne Becker 15 februari 2020

Of je nu toerist of (nieuwe) Delftenaar bent: voor tips over leuke plekjes, kun je het beste bij een echte inwoner aankloppen. Onze nieuwe stagiaire Rosanne geeft graag haar gouden tips weg, of het nu gaat over een kopje koffie of haar favoriete winkels.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

KEK – de koffiebar van Delft

“Wanneer ik slecht heb geslapen en echt de behoefte aan een lekkere Flat White heb, is Kek de ideale plek. Vooral het tafeltje aan het raam met uitzicht op de kerk maakt de koffie nog lekkerder.”


Meer over Kek Delft ontdekken?

Kek Delft lunch

Geopend08:30 - 18:00

Voldersgracht 27, Delft

Bekijk meer:lunch

De Gist

“Voor een lekkere cocktail en een overdosis aan gezelligheid ben je bij De Gist op de juiste plek. Het leuke aan De Gist is dat iedereen lekker om zijn tafeltje staat en er nieuwe contacten worden gelegd. Hierdoor loopt de avond onverwachts, maar op een leuke manier uit de hand.”

Foto: De Gist

Meer over De Gist ontdekken?

De Gist bars

Geopend09:00 - 01:00

Phoenixstraat 4, Delft

Bekijk meer:bars

Bij Marlies

“Wanneer je een leuke outfit nodig hebt, vind je bij deze winkel altijd wel iets leuks. Soms loop ik even snel naar binnen terwijl ik niks nodig heb, maar helaas kom ik nooit met lege handen thuis. Ze verkopen Bij Marlies toffe merken als, Colourful Rebel, Minimum, Lovies en NA-KD.

View this post on Instagram

New items in store 💥🤩

A post shared by Bij Marlies (@bijmarlies) on


Meer over Bij Marlies Delft ontdekken?

Bij Marlies Delft conceptstores

Geopend10:00 - 17:30

Beestenmarkt 13, Delft

Bekijk meer:conceptstores

Groene vingers

“Wanneer je even inspiratieloos bent voor een cadeautje, of gewoon zelf even inspiratie nodig hebt moet je hoog nodig een bezoekje brengen aan deze leuke winkel. Als ik een cadeautje koop, koop ik er automatisch ook eentje voor mezelf. Wat Groene Vingers onderscheidend maakt van andere bloemisten is dat winkel niet alleen maar planten en dergelijke verkoopt, maar ook leuke sieraden en andere toffe accessoires.”

Foto: Groene Vingers

Meer over Groene Vingers ontdekken?

Groene Vingers bloemisten

Geopend10:00 - 17:30

Burgwal 23, Delft

Bekijk meer:bloemisten

Wekelijkse markt op zaterdag

“Zaterdag is echt een heerlijke dag om lekker te gaan lanterfanten door Delft. Niets is dan lekkerder dan over de markt lopen. Elke keer als ik in Delft loop, krijg ik een warm gevoel van binnen. Ik geniet vooral van de momenten waarbij de toeristen de typische foto’s van Delft maken. Love it!”

 

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.