Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier kun eten voor een vaste prijs van €23,95 (mét drankjes)

Aangeboden door Lunchcafé Leonidas 16 september 2019

Er gaat niets boven een vrijdagavond met een lekker drankje en een uitgebreide maaltijd. Heb je geen zin om daar tientallen euro’s aan te spenderen? Bij Lunchcafé Leonidas geniet je voor €23,95 van een uitgebreid diner mét drankjes.

lunchcafé leonidasDe high dinner van Lunchcafé Leonidas bestaat uit zes gangen. Je bent dus wel even bezig! Maar dat is juist leuk: zo heb je alle tijd om bij te praten met je tafelgenoten. Het diner begint met een proeverij van drie kleine soepjes. De volgende gangen bestaan uit een amuse, kleine salade, pasteitje en frietjes met mini kroketjes. Daarbij geniet je van twee glazen bier, wijn of fris naar keuze. Aan het einde van de avond krijg je een schoteltje in je handen gedrukt en mag je in de chocolaterie naast het lunchcafé drie bonbons uitzoeken. Als je terugkomt, staat er koffie of thee voor je klaar.

lunchcafé leonidasTerrastuin

Jullie zitten in het gezellige lunchcafé. Er zijn grote ronde tafels voor als je met de hele familie komt eten, maar je kunt ook knus met z’n tweeën in een hoekje zitten. Als het lekker weer is, tref je het helemaal. Dan zit je in de sfeervolle terrastuin.

Ja dat kan, zo goedkoop

Klinkt als de perfecte avond uit! Denk je nu: het kan nóóit goed zijn voor dat geld? Eigenaresse Loes legt het uit. “We houden de prijs laag omdat je vooraf moet reserveren. Hierdoor weten we precies wat we in moeten kopen en hebben we weinig afval. Verder koken we met verse seizoensproducten.”

high dinner leonidasLeuk voor groepen!

De high dinner wordt iedere vrijdagavond geserveerd. Op andere avonden van de week is de high dinner alleen mogelijk als je groep uit minimaal 20 personen bestaat. Je hebt dan de complete zaak voor jezelf: dat maakt het heel erg geschikt voor een personeelsuitje of feestje. Dus waar wacht je nog op? Reserveren maar!


Meer over Lunchcafé Leonidas ontdekken?

Lunchcafé Leonidas lunch

Geopend09:00 - 18:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.