Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze 17 Delftse restaurants moet je zijn voor de AH actie

Door Ilse Zoutewelle 13 augustus 2016

Natuurlijk heb je de afgelopen weken driftig zegeltjes gespaard met de AH restaurantactie: tijd om ze in te leveren! Maar dan komt de grote vraag: waar kan je in Delft terecht voor een tweede gratis driegangendiner? Hier moet je zijn, op volgorde van goedkoop naar duur.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

AH actie wubben by lola
Wubben by Lola

Als voor het tweede gerecht niet betaalt, is een avondje uit eten bij deze restaurants helemaal een schijntje. Willem van Oranje en Wubben by Lola zijn de goedkoopste restaurants die meedoen aan de AH Restaurantactie.

€€

 

Sesam en Spijs
Sesam en Spijs

De gerechten worden al iets chiquer, maar de prijzen van Swing, Sesam en Spijs, het Walletje, Fijn Bar & Kitchen en Grand Café Verderop zijn nog steeds acceptabel.

€€€

sevenhills
Sevenhills

Ga jij al watertanden bij de gedachte aan brownie Paleis ‘Huis ten Bosch’-stijl, pompoenrisotto of een op de huid gebakken doradefilet? Dan moet je je gratis drie-gangenmenu wellicht inzetten bij Bistro de Pijpenla, ’t Boterhuis, Moodz, Het Konings Huys, Athene’s olijf of de Koperen Pan. Wel iets duurder, maar nog steeds betaalbaar.

€€€€

le mariage
Le Mariage

Echt chique eten voor een prikkie? Dan lever je je boekje in bij De Prinsenkelder, Matties of Le Mariage. Leuke avond met lekker eten gegarandeerd en je bankrekening is dankzij Albert Heijn niet helemaal leeg.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.