Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x gezond lunchen in Delft

Door Ilse Zoutewelle 5 januari 2018

Ga je dit weekend gezellig uit lunchen, maar heb je geen zin om na de feestdagen een vette hap naar binnen te schuiven? Dan heb je mazzel, want in Delft kan je príma uit lunchen zonder ongezond te eten. Wij hebben vijf restaurantjes voor je uitgezocht.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Biologisch en uit eigen tuin

Op HodenpijlBij restaurant Op Hodenpijl komt al het eigen uit eigen tuin of kas. Nu is dat geen garantie voor gezond, maar bij dit restaurant staan er toch aardig wat gezonde gerechtjes op de kaart. Zo kan je kiezen voor een vers soepje met boerenbroodje, een hartige groentetaart of een moestuinsalade.


Meer over Op Hodenpijl ontdekken?

Op Hodenpijl biologische restaurants

Gesloten10:00 - 20:30

Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden

Bekijk meer:biologische restaurants

Quinoa salade

Zijn de salades van HAKA jouw favoriet? Bij grote broer Hills & Mills staan ze ook op de kaart. Wat dacht je van een quinoasalade met feta, avocado en walnoten? Leuk voor als je geen zin hebt om af te halen, maar echt even uit wilt.


Meer over Hills & Mills Pure Food Café Delft ontdekken?

Hills & Mills Pure Food Café Delft restaurants en horeca

Gesloten16:30 - 20:00

Oude Langendijk 6, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Nog meer salade

enjoy-falafel-delftJe zou het niet verwachten, maar bij Enjoy Falafel in de Hoven Passage hebben ze ook een paar gezonde dingen op de kaart staan. Zo probeerden wij eens de tabouleh salade met bulgur en verse kruiden. Verder hebben ze hier ook linzensalade en broodjes hummus. Dit is overigens een ideale plek als je in gezelschap bent van iemand die wél van een vette hap houdt, want Enjoy Falafel heeft ook gewoon broodjes hamburger en kebab.


Meer over Enjoy falafel ontdekken?

Enjoy falafel lunch

Gesloten11:00 - 22:00

Papsouwselaan 476, Delft

Bekijk meer:lunch

Broodje hummus

hummus bistro delftOpen een willekeurige foodblog en ze jubelen allemaal over de gezondheidsvoordelen van de kikkererwtenpuree. En waar kan je dan beter naar toe gaan dan onze eigen hummus bistro? Wie de huisgemaakte pita’s (van witmeel) nog steeds aan de ongezonde kant vindt, kan ook gaan voor een salade of linzensoep.


Meer over Hummus Delft ontdekken?

Hummus Delft restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Molslaan 39, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

 Soep, salade en ander lekkers

tuz en biber soep
Foto: Tuz & Biber

De meiden van Tuz & Biber maken alles ter plekke klaar, dus het assortiment wisselt per dag. In elk geval op de menukaart: een lekker soepje en verschillende salades. Brood komt langzaam weer uit het verdomhoekje, dus vooruit: die bagel met hummus kan best doorgaan voor een gezonde hap. Wil je na je lunch nog een toetje? Dan neem je gewoon één van de suikervrije gebakjes!


Meer over Tuz & Biber ontdekken?

Tuz & Biber traiteurs

Gesloten10:00 - 16:00

Voorstraat 8, Delft

Bekijk meer:traiteurs
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.