Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Delft scoor je een origineel kerstpakket met superlekkere producten

Aangeboden door Verkade & Jacques Delft 30 oktober 2020

Kerst lijkt misschien nog ver weg, maar over twee maanden is het alweer zover. Wil je rond de feestdagen iemand (of je voltallige personeelsbestand) verrassen met een kerstpakket? Dan is het nú de tijd om dat te regelen! Bij Verkade & Jacques aan de Nieuwstraat kun je een pakket op maat laten maken met héél veel lekkere delicatessen en zelfs de bezorging regelen ze voor je.

De vestiging van Verkade & Jacques aan de Nieuwstraat is omgetoverd tot één groot kerstpakkettenparadijs. Juist in deze tijd, nu een hoop mensen thuiswerken en je de gezelligheid en waardering op kantoor mist, is het belangrijk om mensen te laten zien dat je aan ze denkt. “We hebben alles in huis”, vertelt eigenaresse Nellie Hannewijk. “Natuurlijk hebben we de echte Verkade & Jacques specialiteiten als Delfts Goud kaas, verschillende soorten wijn, olijfolie, chutneys en borrelkaasjes. Maar we hebben ook andere leuke producten die een toevoeging zijn voor je kerstpakket. Denk aan verse thee uit Frankrijk (verrassend lekker met kaas!), verschillende licorettes en accessoires als serviesgoed en theepotten.” Als je een alcoholvrij kerstpakket wilt geven, kan dat ook: “We hebben hele lekkere limonadesiropen met bijzondere smaken als limoen en citroengras.”

Tekst gaat verder onder de foto’s

Verpakt zoals jij het wilt

Het pakket wordt verpakt zoals jij dat wilt. “Als je wilt, maken we een pakket met je logo erop. Hoe het er verder uitziet, is ook aan jou: we hebben mandjes, kistjes en nog veel meer.” Hieronder krijg je een indruk van de producten en pakketten bij Verkade & Jacques:

Geschikt voor iedereen

Denk je nu: allemaal leuk en aardig, maar ik heb niet zoveel geld te besteden dit jaar? Dat is geen probleem. “We hebben al een kerstpakket voor €10,-. Natuurlijk kun je het uitbreiden zoveel je wilt.” Ook de hoeveelheid kerstpakketten die je wilt afnemen, is aan jou. “Of je nu een leuk kerstpakket wilt kopen voor die lieve buurvrouw of voor 1000 man: wij draaien onze hand er niet voor om.”

De kerstpakketten liggen vanaf nu in de winkel bij Verkade & Jacques: Nieuwstraat 6A in Delft. Je kan een afspraak maken om samen met een medewerker iets moois samen te stellen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Verkade & Jacques Delft. Meer over Verkade & Jacques Delft ontdekken?

Verkade & Jacques Delft

Gesloten09:00 - 18:00

Brabantse Turfmarkt 75, Delft

adv.