Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Delft haal je supergoede biefstuk af (+korting!)

Aangeboden door Steakhouse Buenos Aires 3 december 2020

Er gaat bijna niets boven een mals, sappig en lekker stuk vlees. Wanneer je voor een steak of biefstuk gaat, wil je het natuurlijk meteen goed doen. Wij werden dan ook heel blij van het nieuws dat je vanaf nu weer eten kunt afhalen (met korting!) bij Argentijns steakhouse Buenos Aires.
Steakhouse Buenos Aires is afgelopen drie weken dicht geweest. Gelukkig zijn de deuren weer geopend en kan er weer genoten worden van de heerlijke Argentijnse gerechten.

De menukaart

Stilgezeten heeft de eigenaar niet. De zaak heeft een gloednieuwe take away menukaart gelanceerd. Op de kaart staat onder meer: de lendebiefstuk, de entrecôte, de ossenhaas en natuurlijk de immens populaire gegrilde spareribs. Bij de gerechten krijg je knapperige Franse frietjes en een salade. Je kunt gratis de chimichurri bestellen, een typisch Argentijnse marinade. Deze marinade smaakt heerlijk bij alle vleesgerechten. En ook heel fijn: de gerechten zijn vanaf nu verkrijgbaar met korting!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Afhalen bij Buenos Aires

Wil jij binnenkort genieten van één van die heerlijke gerechten van Steakhouse Buenos Aires? Dan kun je jouw bestelling telefonisch doorgeven. Bel hiervoor naar: Array015 212 2210 of WhatsApp: 06 20055222. Dit kan dagelijks vanaf 15:00 uur. Het Argentijnse restaurant is geopend voor het afhalen van bestellingen op woensdag tot en met zaterdag vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur.

Zo, is jouw bestelling gelukt? Dan kan de tafel worden gedekt, de kaarsjes aan en het avondje uit in eigen huis is klaar om te beginnen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Steakhouse Buenos Aires. Meer over Steakhouse Buenos Aires ontdekken?

Steakhouse Buenos Aires argentijnse restaurants

Gesloten17:00 - 23:00

Peperstraat 8-16, Delft

Bekijk meer:argentijnse restaurants

adv.