Hier in Delft haal je alles voor de BBQ in één keer

Aangeboden door Albert Heijn XL Delft 20 juni 2019

Het wordt ein-de-lijk zomer en dat betekent: tijd voor barbecue! Ben jij druk-druk-druk, maar wil je wél lekker aan de BBQ met het hele gezin? Geen probleem, want bij AH XL vind je alles wat je nodig hebt: van briketten tot luxe Black Angus burgers. We vertellen stap voor stap wat je in je karretje kunt doen.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Barbecue, briketten en meer

Heb je al een barbecue staan, maar is de houtskool op? In het BBQ-schap naast de Daily Sushi-afdeling vind je ze. En er is nog keuze ook: speciale houtskool voor de Green Egg, van Weber, ‘gewoon’ Albert Heijn merk… En als de hele familie langskomt, kun je de zak van 10 kilo meenemen. Staat er een bijzonder gerecht op het menu, dan vind je daar ook de benodigdheden voor. Zo zijn er verschillende soorten rooksnippers waar je bijvoorbeeld vis op kunt roken. Handig! Enneh, heb je geen barbecue? Neem dan voor €3,29 een handig wegwerpbarbecuetje mee.

Bijzonder vlees van topkwaliteit

Als je écht wilt uitpakken met een bijzonder stuk vlees, kun je ook gewoon naar de Appie gaan. Naast de briketten staat een vriezer met allerlei soorten topvlees. Denk aan spareribs van het Iberico-varken of Black Angus burgers. Ben je nog nooit verder gekomen dan een simpel kipspiesje? Op de verpakking staat precies hoe je het vlees moet bereiden.

Of lekker gewoon

Word jij – of je kinderen – eigenlijk het meest blij van een doodgewone hamburger? Ga dan even neuzen in het vleesschap tegenover de Deli Kitchen. Daar ligt kant-en-klaar BBQ vlees voor een fijn prijsje. Zo heb je voor €3,- al vier hamburgers en ook voor speklapjes betaal je een habbekrats. Stokbroodje erbij en klaar ben je!

Ook voor vega’s

Vegetariërs hoeven niet op een houtje te bijten als je de BBQ-boodschappen bij Albert Heijn XL koopt. Maar je kunt wel ván een houtje met smaakvol nepvlees bijten. In het schap met vegetarische producten staan vleesvervangers die geschikt zijn voor de barbecue. Denk aan een gemarineerde burger of een spies met gemarineerde balletjes. Je herkent deze producten aan de rode BBQ sticker.

Alles voor erbij

Een barbecue is niet compleet zonder salades, sausjes en andere lekkere bijgerechten. Bij de Appie scoor je de lekkere sausjes (met een beetje mazzel zijn ze nog in de bonus ook), verse maiskolven en de flesjes Corona staan voor het grijpen. Handig om te weten: zodra de weersvoorspelling beter wordt, gaat bij AH het BBQ-alarm af. Dat betekent dat er extra veel producten worden ingekocht die je buiten kunt opeten. De kans dat je misgrijpt is dus héél klein!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Albert Heijn XL Delft. Meer over Albert Heijn XL Delft ontdekken?

Albert Heijn XL Delft supermarkten

Nu gesloten08:00 - 22:00

Martinus Nijhofflaan 27, Delft

Bekijk meer:supermarkten
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.