Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier eet je voor minder dan €8,- een verse pasta

Aangeboden door Pasta2Go 7 juni 2019

Op sommige dagen ren je van hot naar her en heb je geen tijd om ook maar 1 minuut in de keuken te staan. Dan is het héél fijn als je wel een gezonde maaltijd kunt eten, maar er zelf niets voor hoeft te doen. Pasta2Go is dan de plek waar je moet zijn! En voor de prijs hoef je het niet te laten, want vanaf €5,95 heb je al een heerlijke pasta in handen.

pasta2go delftBij Pasta2Go stel je in vier of vijf stappen je eigen pasta samen. Het begint met het kiezen van je pasta. “Die wordt in de ochtend vers gemaakt. We maken elke dag zes verschillende soorten: van penne tot fusilli en rigatoni”, vertelt eigenaresse Gill. Vervolgens kies je de saus en twee soorten groenten. Wil je extra proteïne, groenten of toppings? Dan kun je die erbij bestellen. Als je geen keuze kunt maken, kun je ook gaan voor een pasta specialiteit. “We hebben bijvoorbeeld een pasta met kreeft of een vegetarische pasta met champignons, room en walnoten.”

Pizza

Met de pizza werkt het precies hetzelfde: je begint met het kiezen van een saus en daar kies je toppings bij. Gill vertelt: “Je kunt kiezen tussen een aantal sauzen en wel vijf soorten kaas. Ook hier hebben we een aantal specialiteiten waar je uit kunt kiezen, zoals een pizza met carpaccio, truffelsaus, Parmezaanse kaas en kappertjes.”

pasta2go delftJe kunt ook werken bij Pasta2Go

Als je bestelling is geplaatst, kun je in het restaurant even relaxen of je laptop openklappen. Er zijn stopcontacten en gratis WiFi, dus je zit wel goed! Na een minuut of tien is je pasta of pizza klaar en kun je hem ter plekke opeten of meenemen.

Dit kost het

Zowel de pizza als de pasta kost geen rib uit je lijf. Voor €5,95 heb je een pasta met twee soorten groenten een pizza van 20 cm doorsnee kost €3,95. Extra toppings kosten tussen €0,50 en €3,-. “Om je een idee te geven: voor een pasta met groenten en kip ben je dus €7,95 kwijt.”

Bestellen kan ook

Je vindt Pasta2Go naast het station aan de Westvest. Op weg naar huis kun je dus meteen even langs. Heb je daar geen tijd voor? Bestellen kan ook: dat doe je via de onderstaande oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pasta2Go. Meer over Pasta2Go ontdekken?

Pasta2Go italiaanse restaurants

Geopend10:00 - 00:00

Barbarasteeg 2, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

adv.