Hier eet je een anti-katerontbijt in Delft

Door Ilse Zoutewelle 1 januari 2018

Werd jij vanmorgen ook wakker met énorme hoofdpijn en een droge mond? Dan is het enige waar je behoefte aan hebt een eitje, goede koffie en misschien een bloody mary. Omdat je vast geen puf hebt om dat zelf te maken, hebben we wat restaurants voor je opgezocht waar ze het voor jou doen.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Cortado Espressobar

cortado espressobar
De making-off van jouw anti-kater drankje

Een van de beste remedies tegen een kater blijft toch wel een echt straffe espresso. Bij Cortado Espressobar (je raadt het al) hebben ze die. Erbij neem je een croissantje, tosti of gezonde smoothie en voor je het weet ben je weer de oude. Op nieuwjaarsdag zijn ze vanaf 11.00 uur voor je open.

Cortado Espressobar restaurants en horeca

Nu open08:00 - 18:00

Burgwal 30, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Grand Café de Sjees

de sjees delft

 

Lang niet alle horeca is open op nieuwjaarsdag, maar de Sjees staat voor je klaar! Hier versla je de kater met bijvoorbeeld een broodje carpaccio of een lekkere dikke uitsmijter. Mocht de kater écht heel erg zijn, kan je ook voor een soepje of tosti gaan. Op nieuwjaarsdag is de Sjees vanaf 11.00 uur open.

Grandcafé De Sjees cafés

Nu open09:30 - 01:00

Markt 5, Delft

Bekijk meer:cafés

Wijnhaven

de wijnhaven delft ontbijten

Ook het personeel van de Wijnhaven is er vanaf 11.00 uur om jouw katerleed te verzachten. Ook ideaal als je iéts te veel hebt uitgegeven aan bier en wijn tijdens je oudejaarsfeestje, want hier scoor je al een ontbijtje voor minder dan een tientje. 

De Wijnhaven cafés

Nu open11:00 - 01:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

Mc Donald’s

Mondays are inevitable. At least there’s McMuffin. #muffincrushmondays #butter

Een foto die is geplaatst door McDonald’s (@mcdonalds) op

Goede voornemens kunnen best nog een dagje wachten en een vette hap is goed tegen katers. Dus je kunt vandaag prima een McMuffin met spek en ei naar binnenschuiven. De Mc Donald’s in Delft Noord is 24/7 open, dus je kunt er op ieder gewenst moment naar toe.

McDonald’s Delft-Noord restaurants en horeca

Nu openHele dag

Kleveringweg 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.