Hier drink je écht lekkere gin tonic in Delft

Aangeboden door De Wijnhaven 27 oktober 2018

Je kunt op bijna elke straathoek van Delft wel een gin tonic bestellen. Maar of ze ook lekker zijn, dat is een tweede. Je kunt in elk geval met een gerust hart naar Café de Wijnhaven gaan, want daar zijn ze gespecialiseerd in het maken van dit fantastische drankje. 

Drakenfruit in je gin tonic: bij de Wijnhaven kan het

“We hebben wel tien wisselende gins en zes wisselende tonics”, weet barvrouw Robin van De Wijnhaven. “Door onze jarenlange ervaring weten we inmiddels perfect welke gin het allerlekkerst is met welke tonic en garnituren.”

Heel veel soorten

Door het enorme assortiment kunnen ze altijd een gin tonic maken die jij lekker vindt. “We hebben voor ieder wat wils: of je nu een zoete, bittere of juist frisse gin tonic wilt. Zo ben ik deze zomer echt fan geworden van gin mare met mediterranean tonic, citroen, rozemarijn en limoen. Heel verfrissend! Naast al die bijzondere varianten hebben we natuurlijk ook de bekende, zoals Hendricks met elderflower tonic en komkommer.”

Een plaatje, niet?

Gin zonder tonic

Ben je meer in de mood om iets nieuws uit te proberen? Dan heeft Café de Wijnhaven ook gin zonder tonic. Huh? “Ja, dat kan”, weet Robin. “Gin is bijvoorbeeld ook heel lekker met rozenlimonade en verse aardbeien. Of met grapefruitsoda en verse grapefruit.”  ”

Instagram-waardig drankje

De gin tonic van Café de Wijnhaven is niet alleen lekker, hij is ook nog eens hartstikke Instagram-waardig. “We hebben echt alles wat je je maar kunt bedenken om hem op te leuken. Denk aan vers fruit, kruidnagel, zoethout, gember, chilipeper en ga zo maar door. Door deze garnituren ziet je gin tonic er niet alleen leuk uit; de smaak wordt er ook beter van. Alles voor de perfecte gin tonic!”

De Wijnhaven cafés

Nu gesloten11:00 - 01:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.