Hier in Delft drink je over-the-top chocolademelk

Door Iris Olsthoorn 5 december 2017

Het is december en dus mag het weer: slurpen van warme chocolademelk. Het liefst natuurlijk met een flinke dot verse slagroom. Saai, zeg je? Ga dan eens langs bij een van deze Delftse zaken. Hier drink je namelijk overheerlijke, over-the-top versierde chocolademelk. Allesbehalve saai en ook nog eens superlekker!

<< < Pagina 1 / 5 >

100 verschillende smaken

Hier krijg je toch honger van…

Leuk voor mensen met keuzestress: bij het nieuwe Quetzal aan de Voorstraat kan je kiezen uit meer dan 100 (!!!) verschillende chocomelksmaken. Er wordt vloeibare witte, bruine of pure chocolade aan je warme melk toegevoegd. Daarbij kan je nog een heleboel verschillende smaakjes kiezen, zoals hazelnoot, maltezers of chili, over de keuze aan toppings nog maar te zwijgen.

Quetzal Delft koffiebars

nu gesloten10:00 - 21:00

Voorstraat 4

Bekijk meer: koffiebars
 

Nutellajar


Zeg je chocoladelover, dan zeg je Nutella-fan! Bij Otelli kan je de hazelnootpasta in vloeibare, warme vorm drinken. Natúúrlijk met slagroom, nog meer Nutella als topping en een lekker wafeltje.

Otelli Gelateria & Espressobar koffiebars

nu gesloten10:00 - 21:00

Markt 49

Bekijk meer: koffiebars

Van Apreski tot strawberrychoco

chocolate company delft
Foto: Chocolate Company

Bij het nieuwe Chocolate Company Cafe op de hoek van de Markt zijn de chocomelks eigenlijk al bijzonder genoeg zonder bizarre toppings. Wat dacht je bijvoorbeeld van de smaken van apreski (echt waar), banana wasabi of crème brûlée? Doe daar nog wat slagroom, aardbeien, nóg meer chocolade en discodip bij en je bent wel eventjes zoet.

Psss.. Chocolate Company Delft gaat zaterdag officieel open. Wil je weten hoe het er uit ziet? Hou dan indebuurt in de gaten!

Chocolate Company Café Delft koffiebars

nu gesloten08:30 - 21:00

Markt 85

Bekijk meer: koffiebars

Pittig bakkie

Bij Jans kan je bij je lunch of taartje ook een lekkere chocolademelk drinken. Dat is geen gewone – nee, een spiced hot chocolate! Met koekjes erop. Proost!

Jans Delft koffiebars

nu gesloten09:00 - 22:00

Brabantse Turfmarkt 87

Bekijk meer: koffiebars

 Met échte Delftse chocolade

Mocht je tijdens het shoppen in Delft ineens een intense trek krijgen in chocolademelk, dan kan je langswippen bij de Lelie op de Gasthuislaan. Daar verkopen ze namelijk chocolademelk met ‘Delfts bruin’. Dat is de inmiddels beroemde, échte Delftse chocolade. Ambachtelijke chocolade, lekkere dot verse slagroom en een topping van nóg meer ambachtelijke chocolade… Wij tekenen ervoor!

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie speciaalzaken

nu gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 10

Bekijk meer: speciaalzaken
<< < Pagina 1 / 5 >
Foutje gezien?

Lees mee en reageer! (142 reacties)

Reactie